Mand forsøger at fotografere kvinders underliv med skjult kamera – så får idioten præcis som fortjent

Det er fuldkommen uacceptabelt at krænke eller chikanere andre seksuelt – det tror jeg faktisk, at de fleste af os kan blive enige om.

Debatten omkring #metoo belyste, at det desværre sker langt oftere, end vi tror. Men samtidig kan man håbe, at følgerne efter #metoo fører til, at de mænd, der tidligere opførte sig respektløst, begynder at tage sig sammen.

Målet må være, at kvinder, der er mest udsatte for sådan noget, aldrig skal føle sig usikre. Der findes desværre en del idioter derude, der nægter at respektere andre – men man kan bare håbe, at de stoppes i tide og bliver straffet for deres forbrydelser.

Jeg føler absolut ingen sympati for personer, der chikanerer og krænker andre.

For nylig havde en mand i den amerikanske delstat Wisconsin en lusket og grusom plan. Men karma nåede heldigvis at slå til, før han satte sine planer i værks.

Manden havde nemlig indbygget et skjult kamera i sin ene sko med den hensigt at kunne tage billeder op under kvinders kjoler.

Ingen fængselsdom

Han nåede dog aldrig at tage såkaldte “upskirt”-billeder. For da manden begav sig ud i byen for at lede efter kvinder i kjoler, overophedede batteriet i hans kamera – og eksploderede, ifølge de lokale politimyndigheder.

Manden planlagde at tage billeder i en stor menneskemængde. Men personerne på dette billedet har intet med nyheden at gøre. Foto: IFSEC Global

Efter uheldet var manden nødt til at tage til det nærmeste hospital for at blive behandlet for lettere forbrændinger, og det var i denne forbindelse, at manden erkendte sin hensigt med at have et kamera på skoen. Eftersom den perverse mand ikke nåede at tage “upskirt”-billder, bliver han heller ikke anklaget for at have begået en forbrydelse.

Shutterstock

Men hvis man havde fået succes med sin perverse plan, og derefter blevet anholdt, ville det have været betragtet som sexchikane. I den pågældende amerikanske delstat kan det resultere i en straf på op til 3,5 års fængsel, skriver Wisconsin State Journal.

Jeg synes, at manden fik som fortjent. Tøv ikke med at dele artiklen, hvis du er enig!