Vits: Mette Frederiksen køber en avis af lille pige

Vits: Mette Frederiksen køber en avis af lille pige

En sjov historie har altid haft en helt unik evne til at gøre mig i godt humør. De fleste rigtigt gode er ikke sket i virkeligheden, men det betyder ikke så meget for mig. En sjov pointe eller kommentar kan virkelig få mig til at grine højt, og jeg vil altid blive fascineret af rapkæftede personer.

Politikere spiller en ekstremt vigtig rolle i vores samfund, men nogle gange kan man godt blive lidt træt af, at de ikke rigtig lytter til folket, eller at det hele bare tager alt for lang tid. Måske er det derfor, at jeg har en forkærlighed for politikervitser?

Følgende lille historie er selvfølgelig fiktiv, men jeg grinede højt af slutningen. Man skal udnytte enhver mulighed for at tjene en lille mønt – og det er nok moralen i denne lille historie!

Sjov historie

En lille pige ved navn Ida stod uden for Christiansborg med en stor bunke aviser.

– Ekstra, ekstra!, råbte hun. Læs alt om skandalen! To folketingspolitikere snydt!

Ikke længe efter kom Mette Frederiksen ud af Christiansborg på vej til et vigtigt møde. Men da hun hørte den lille piges råb, blev statsministeren så nysgerrig, at hun var nødt til at købe en avis af hende.

Straks efter satte Mette Frederiksen sig ned og begyndte at bladre avisen igennem. Måske var der noget, hun kunne bruge imod sine politiske modstandere? Hun skimtede alle avisens sider meget intenst, men efter 5 minutter gik hun tilbage til den lille pige og sagde vredt:

– Hey!, siger hun til Ida. Der står jo ikke noget om to folketingspolitkere, der er blevet snydt!

– Ekstra, ekstra!, svarede pigen. Tre folketingspolitikere snydt!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!