Kvinderne på billedet er 63, 41 og 36 år gamle – kan du se hvem der er den ældste?

Man siger jo, at alder bare er et tal. Jeg mener, at det er et godt udtryk, der virkelig understreger, at man ikke skal lade sig begrænse af sin alder – og så er det jo faktisk sandt.

Det beviste en familie fra Taiwan for nylig. Deres ungdommelige udseende får nu hele nettet til at måbe.

Så længe man vælger at gøre det, man synes er sjovt og nyder livet, så er ens alder egentlig ikke så vigtig. At tilpasse sig efter hvad der står på ens sygesikringsbevis føles unødvendigt, hvis man føler sig som noget andet. Alder er faktisk bare et tal. Så simpelt er det.

Lure Hsu er en 41-årig kvinde fra Taiwan, der chokerede nettet med sit teenage-lignende udseende – men hun er ikke den eneste i familien, der ser meget ung ud.

Hendes to lillesøstre, der er henholdvis 40 og 36 år gamle, ser halvt så gamle ud end deres rigtige alder. Derudover kan deres 63-årige mor nemt gå for at være en 30-årig.

Kvinderne på dette billede er, fra venstre, altså 41, 40 og 36. Lure, Fayfay og Sharon har alle succesfulde karrierer, og den yngste søster, 36-årige Sharon, arbejder som model i Taiwan.

”Familien som ikke ældes”

Men det familiemedlem, som måske ser yngst ud i forhold til sin rigtige alder, er nok døtrenes mor. Hun er tidligere danselærer – og den ældste blandt kvinderne i familien, som nu kaldes “Familien som ikke ældes” i lokale medier.

På dette billede ser vi den 63-årige mor, døtrene Lure, 41, og Sharon, 36. Men hvem er hvem? Ja, det spørgsmål stiller mange nu sig selv på nettet – for det er slet ikke så let at vurdere?

Sandheden er, at moren står i midten. Lure står til højre og Sharon til venstre. Jeg må sige, at det her er helt utroligt!

Del billedet med dine venner for at se, om de kan finde frem til, hvem der er 63 år på det sidste billede!