Veganer sagsøgte naboerne fordi de griller – nu vil 2400 kød-elskere grille i hendes have

I løbet af ugen skrev vi om australske Cilla Carden, der havde sagsøgt sine naboer af en noget usædvanlig grund.

Hun mener ganske enkelt, at de griller for meget. Duften af kød og fisk, som veganeren hævder kommer ind i hendes baghave, gør det åbenbart umuligt for den irriterede massør at bruge sin baghave.

Cilla Carden har forsøgt at begrænse naboernes madlavning ved at sagsøge dem, men det har ikke båret frugt, da det er umuligt at bevise, at nogen griller med ond hensigt.

Den spegede nabostrid har nu fået international opmærksomhed. Den vrede kvindes klage er dog ikke blevet modtaget positivt – og nu har man planlagt en stor grillaften for at give Carden “some pork on her fork”, skriver Unilad.

Nabostriden har stået på siden 2018, men instans efter instans har afvist Cilla Cardens forsøg på at begrænse sine grill-elskende naboers madlavning. Den vrede veganer påstår, at duften af kød og fisk gør det stort set umuligt at bruge baghaven.

Et godt formål

Hun mener ligeledes, at nabofamilien har sat deres grill på en måde, så duften helt bevist kommer over i hendes have.

Youtube

Nabostriden har nu fået stor international opmærksomhed – og for at tage “hævn” over den stædige veganer er der nu opstået et oprør på Facebook. Flere har nu valgt at deltage i en stor grillaften på Cilla Cardens gade, bare for at irritere hende.

Man hævder dog, at det hele gøres med et med et godt formål for øje – at give veganeren “some pork on her fork”, “eller gris på gaflen” på dansk (hvilket dog rimer meget dårligere).

Shutterstock

Over 2.400 personer har indikeret, at de vil deltage i arrangementet ”Community BBQ for Cilla Carden”, der finder sted i byen Perth klokken 15:00 den 19. oktober.

Højesteret

Ifølge Unilad har veganeren sagt til Daily Mail Australia, at nabostriden er blevet blæst alt for stort op – og hun mener, at det ikke handler om vrede mod kødspisere eller grillning. Det handler ganske enkelt om et problem mellem hende og naboerne.

Youtube

Hvis Cilla vil tage nabostriden videre i retssystemet, er næste skridt Højesteret. Men det er dog ikke noget, hun har planer om i øjebliket.

Hvad synes du om dette? Har man lov til at grille, så meget man har lyst til, eller bør han tage hensyn til sine naboer? Giv din mening til kende i kommentarfeltet og del denne artikel med dine grill-elskende venner!