Miljøaktivister chikanerer landmand med ulovlig protest - men hård hævn får dem til at flygte

Miljøaktivister chikanerer landmand med ulovlig protest – men hård hævn får dem til at flygte

Miljøet er et af de helt store samfundsspørgsmål. Mange mener, at vores planet er ved at gå under som følge af menneskeskabte klimaændringer, mens andre er overbeviste om, at det er at overdrive situationens tilstand.

Samtidig skal man sørge for at komme med sine budskaber på en hensigtsmæssig måde. For det er aldrig nogensinde acceptabelt at begå lovbrud for at få sin vilje igennem – det kan de fleste af os nok blive enige om.

Men nogle der, ifølge loven, for et stykke tid siden valgte at gå lidt for langt var en gruppe miljøaktivister. Uden tilladelse trængte nemlig de ind på en landmands mark for at protestere mod genetisk modifierede fødevarer, slog telte op og skabte et stort postyr, ifølge sitet thefunnybeaver.

Blev bedt om at forlade stedet

Alt denne kaos var dog noget, som landmanden til sidst blev meget træt af. Efter at han gentagne gange havde bedt aktivisterne om at forlade marken, valgte manden at tage en mildt sagt ulækker metode i brug for at vise miljøforkæmpere, hvad han mente om deres lille protest.

Youtube

Landmanden satte en gyllespreder på traktoren, kørte hen til demonstranternes lejr – hvor han oversprøjtede hele pladsen med gylle. Umiddelbart var stanken forfærdelig, og da kameraet stoppede med at filme valgte miljøaktivisterne at forlade landmandens mark.

Hyldes for sin frække hævn

På denne måde slog landmanden to fluer med et smæk – dels slap han af med de uvelkomne gæster, dels fik han spredt gylle på marken, som han nok skulle under alle omstændigheder.

Youtube

Men hans frække hævn fik nettet til at koge. Flertallet mener, at landmanden valgte at gøre det helt rigtige ved at vise, hvad han egentlig mener om demonstranterne, men nogle mener også, at han kunne håndteret situationen på en bedre måde. Hvad synes du?

Se nu klippet af hans hævn her nedenfor!

Hvad synes du om landmandens hævn? Gjorde han det rigtige i situationen?