Vred veganer er træt af at naboerne griller - nu sagsøger hun dem: "Kan ikke være i min have"

Vred veganer er træt af at naboerne griller – nu sagsøger hun dem: “Kan ikke være i min have”

Alle er forskellige – og det er netop det, der gør verden så smuk og farverig.

Vi har forskellige tanker, meninger og værdier, men det på trods kommer de fleste af os godt ud af det med hinanden. For det er vigtigt at respektere hinanden, selvom der er meningsforskelle.

Men det er ikke tilfældet på en vej i det vestlige Australien. For veganeren Cilla har nu valgt at sagsøge sine naboer – fordi når de griller, kan hun dufte fisk og kød i sin have.

Nabostriden er noget af det skøreste, vi nogensinde har hørt!

Cilla Carden, der arbejder som massør, er veganer – og gør alt for at holde den livsstil. Derfor er det også et stort problem for hende, at hun har naboer, der elsker at grille. De griller både fisk og kød inde på den anden side af hegnet – hvilket gør Cilla rasende.

Kan ikke være i baghaven

For grillduften blæser nemlig ind i Cillas baghave, hvilket er til stor irritation for hende.

Youtube

For at sætte en stopper for duften af grillet kød valgte hun for nylig at slæbe sine naboer i retten, rapporterer Nine News Perts. Carden mente, at naboerne bevidst sørger for, at grillduften blæser over i hendes baghave, så hun ikke længere kan holde ud at være udenfor.

– De har sat grillen, så jeg kan lugte fisk. Alt, jeg kan lugte, er fisk, siger hun til den australske nyhedskanal. Jeg kan ikke være ude i min have.

Youtube

Nabostriden har hersket siden slutningen af 2018, men indtil videre har Cilla Carden ikke haft held med sine sagsanlæg. Ifølge Ladbible skyldes det blandt andet, at det er stort set umuligt at bevise, at naboerne udelukkende griller for at chikanere Cilla.

Forstyrres af legende børn

Ifølge Cillas advokat, John Hammond, er det næste skridt at bringe sagen for Højesteret, men det er endnu ikke en mulighed.

Shutterstock

Carden fortæller også, at hun er irriteret over lugten af naboernes cigaretrøg, og at naboernes børn leger med bolde.

Her nedenfor kan du se et tv-indslag om den omtalte nabostrid!

Det er selvfølgelig helt normalt at blive træt af sine naboer, men at gå rettens vej for at få andre til at stoppe med at grille – det er noget af det skøreste, jeg har hørt.

Synes du også, at det her er skørt? Så tryk på del-knappen eller giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook!