Teenager haster på hospitalet efter intim eskapade - røntgenbilledet afslører noget, som lægerne aldrig før havde set

Teenager haster på hospitalet efter intim eskapade – røntgenbilledet afslører noget, som lægerne aldrig før havde set

Som teenager var vi alle nysgerrige efter at finde ud af, hvordan kroppen fungerer. Man må teste sig frem og lære af sine erfaringer, men samtid skal man være forsigtig. Især når det kommer til de mere følsomme kropsdele.

Det måtte en kinesisk ung mand erfare, da han ventede tre måneder på at tage til læge – efter at han af ren nysgerrighed havde stoppet 29 magnetiske kugler ind i sin penis. Det skriver Ladbible.

Det var i Shaanzi-regionen, at en teenager tog på hospitalet med smerter i sin penis. På grund af skam havde han ikke fortalt om smerterne til sine forældre, men lægerne fandt hurtigt ud af, hvad den unge mand havde lavet.

Efter en røntgen stod det klart, at man var nødt til at udføre en næsten unik operation.

Har det godt igen

Ifølge urolog Zhang Yanyan havde den unge mand tre måneder tidligere stoppet 29 magnetiske små kugler i sit urinrør – og med tiden havde disse formet en stor bold i fyrens blære.

– Det var på grund af nysgerrighed, fortæller lægen Yanyan ifølge Ladbible.

Asiawire

Efter at have proppet kuglerne i urinrøret fortrød teenageren sine handlinger, men da var det allerede for sent. Han håbede, at han kunne tisse dem ud, men det viste sig ikke at være muligt.

Den unge mand har det heldigvis godt igen, og operationen var en succes. Heldigvis!

Wikimedia

Efter dette lille “uheld” vil lægen Yanyan gerne påpege, at det er vigtigt, at unge får den rigtige vejledning om sex.

– De er nysgerrige og har brug for vejledning, mener han.

Det er vigtigt at give unge den rigtige vejledning om sex. For sådanne episoder vil man helst gerne undgå! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan du også fortælle andre teenagere, at dette skal du absolut ikke gøre!