Sjovt klip hyldes af millioner: Hesten får en genial idé til at vinde sneboldkampen

Heste er utroligt storslåede og fascinerende, men også meget legesyge og selskabelige.

Selvom de indgyder respekt og er kraftfulde i deres fremtoning, er de gode, som dagen er lang, og har intet imod at søge venlig kontakt med mennesker og andre dyr.

Derudover er heste også yderst intelligente og har nemt ved at tage ved lære af andres mønstre og opførsel. Derfor elsker de at lege og kan eksempelvis have det sjovt sammen i deres fold, uden nogen har sat det i gang.

Inspireret af hestes legende personlighed og intelligens valgte det amerikanske ølmærke Budweiser for et stykke tid siden at lave en reklamefilm.

Den blev en stor succes – og har i skrivende stund over 5 millioner visninger på Youtube.

Derudover er videoen også blevet vist som en TV-reklame i hele Nordamerika.

Får en genial idé

Videoen er ganske vist animeret, men den er lavet på en sådan måde, at man på grund af deres opførsel og bevægelser næsten tror, at det er rigtige og levende heste. Den er altså virkelig godt lavet!

Youtube

I reklamefilmen begynder 4 heste pludselig en sneboldkamp, men det hele eskalerer hurtigt – og efter et stykke tid kommer en af hestene på en helt genial idé for at vinde.

Jeg vil ikke afsløre for meget, du er selv nødt til at se reklamefilmen nedenfor. Men jeg fik mig et godt grin – og jeg kan sagtens se for mig, at en smart hest kunne finde på at gøre det her i virkeligheden!

For så snedige, humoristiske og legesyge er mange heste faktisk!

[arve url=”https://youtu.be/_m7iKHUWq8M” /]

Var det ikke sjovt? Tryk på del-knappen, hvis du er enig, så kan du også sprede lidt glæde videre til dine venner!