Simon byggede en bil af sne – fik “bøde” af politiet

Betjentene blev lidt forvirrede, da de opdagede en bil stå ulovligt parkeret. For da de undersøgte bilen nærmere, viste det sig nemlig, at den ikke havde hverken nummerplader, motor eller dæk.

De var nemlig blevet narret af en sneskulptur, men på trods af det valgte betjentene alligevel at udskrive en “parkeringsbøde” til den skyldige. Det skriver Global News.

Det var 33-årige Simon Laprise fra Montreal, der stod bag snebilen. Efter et usædvanligt kraftigt snefald valgte han at finde på noget kreativt, og det udmøntede sig altså i, at han byggede en bil helt i sne.

Skulpturen tog fire timer at lave, og det er meningen, at den skal ligne en Delorean DMC-12, som er bedst kendt fra kultklassikeren “Tilbage til fremtiden”.

Slutresultatet var åbenbart så vellykket, at bilen tiltrak sig opmærksomhed fra de canadiske politimyndigheder.

Betjenten, der opdagede bilen, skulle have tilkaldt forstærkning, som også undersøgte bilen. Alt imens stod Laprise på sikker afstand og tog et billeder af betjentene, som til sidst valgte at sætte en seddel på skulpturen.

Da betjentene var forsvundet, gik Simon hen for at se, hvad der stod på sedlen. Men til hans store overraskelse var der ikke tale om en almindelig parkeringsbøde!

I stedet havde betjentene efterladt en besked til kunsteren bag mesterværket.

“Du har reddet vores aften. Hahaha :)”

Efterfølgende delte Simon billederne fra eventyret på sin Facebook-side, og nu er de blevet et viralt hit.

Han siger selv, at han gjorde det for at lave sjov med byens sneryddere.

Jeg synes, at det var meget kreativt af Simon og skønt gjort af betjentene.

Del gerne artiklen, hvis du også vil have mere af sådan noget her!