Kvinde ser fræk detalje på kirkemaleriet – Marias perverse gestus bryder alle de 10 bud

Danmark er et kristent land, selvom de fleste af os primært kun går i kirke til barnedåb, bryllup eller begravelser. Man dæmper altid stemmen, så snart man træder ind i en kirke, selvom man ikke selv tænker over det.

Det skyldes, at det er en bygning, hvor man viser respekt og ærbødighed, dels over for hinanden men også over for selve kirken.

Kirker er flotte bygninger, ofte flere hundredvis af år gamle og fyldt med malerier på vægge, loft og vinduer. Hvis man kigger grundigt på disse malerier, kan man se visse detalje, der skiller sig ud. Hvilket var præcis, hvad engelske Rosie gjorde, skriver The Mirror.

Under en helt almindelig kirkegang en søndag opdagede Rosie noget meget syndigt. Kirken var ligesom mange andre kirker fuldt med kunst af enhver art. Men hendes blik stoppede på en bestemt detalje på et vinduesmaleri i kirken – det var Jesus og Maria.

Maria holder Jesus’ penis

På maleriet kan man se Jesus ligge i Marias arme, men det kan godt se ud som om, at Maria holder Jesu penis.

Twitter

Gået viralt

Rosie tog selvfølgelig et hurtigt billede af den syndige Jesus og Maria og lagde det på Twitter med teksten: “Hvad er det egentlig, som Maria holder?”

https://twitter.com/Rosievix/status/1196106822001844224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1196106822001844224%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.humorbibeln.se%2Finternet%2Fkvinna-ser-barnforbjuden-detalj-i-kyrkmalningen-marias-perversa-gest-bryter-mot-vartenda-budord%2F

Ikke overraskende gik billedet viralt, og nu griner flere tusinder af det sjove billede. Det, der nok er sket er, at maleren har lavet lidt af en fejl, da han/hun skulle farvelægge Jesus’ lær.

Ingen ved, om kunsteren har lavet lignende fejl. Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette!