Her er julekalenderen til alle gin&tonic-elskere – ny GT hver dag

Sommeren er officielt forbi, og efteråret har meldt sin ankomst.

Selvom sommeren er dejlig, er efteråret mindst lige så smukt. Derudover kan man endelig begynde nedtællingen til årets bedste højtid – nemlig julen.

For mange er julen den bedste højtid på året, man tilbringer den med alle sine nære og kære, mens man spiser en masse god mad.

En anden tradition er julekalenderen, som gør det muligt at tælle ned til selve juleaften ved at åbne en låge med noget lækkert bag.

Traditionelt er der chokolade bag lågerne, men i år kan man købe en julekalender til alle voksne gin-elskere – nemlig gin & tonic-kalenderen

Gin og tonic har de seneste par år været en af danskernes absolutte yndlingsdrinks. Der er kommet flere ginvarianter samt nye tonic-vand på markedet med en masse forskellige, unikke egenskaber. Noget man nu kan nyde i en julekalender.

Ny tonic-smag hver dag

Det er sitet Personalised Moments, der sælger “The Ginvent Calender”.

Kaleneren indeholder alt, hvad en ægte GT-elsker kan lide: en flaske god gin og 24 forskellige tonic-vand, som alle har forskellige karakter, hvilket giver nye, spændende GT-oplevelser helt op til juleaften.

Man kan blandt andet finde toniv-vand med smag af rabarber, hyllebær, kanel og mange flere.

Hvis man vil give kalenderen som gave til en ægte gin-elsker, kan man købe den og sende et kort med en personlig julehilsen.

Personalised Moments

24 flasker gin

Hvis man foretrækker den stærkere del i en gin og tonic, kan man også købe en kalender med 24 flasker gin.

Det er supermarkedskæden Costco, der sælger kalenderen med 24 flasker gin, der indeholder fem centiliter gin fra forskellige producenter og med masser af forskellige smage.

I denne kalender kan du blandt andet få gin med smagen af blomme, vanilje, appelsinmarmelade og citron, bare for at nævne et par stykker.

Costco

Kender du en, der ville elske denne kalender? Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner muligheden for at se dette!