Overopheder nosserne? Intet problem – her er nosse-køleren, der afkøler skridtet til sommer!

1. april er for længst overstået. Hvilket er heldigt, for ellers kunne man godt få den tanke, at det er er en spøg – men det er faktisk 100 procent sandt.

Men der er dog god grund til at bære disse unikke og højteknologiske nossekølende underbukser – udover at det eventuelt kunne være skønt at nedkøle skridtet.

Temperaturreduktionen skal nemlig forbedre sædkvaliteten.

Virksomheden CoolTec har både designet og er begyndt at sælge denne nye gadget, der er designet som underbukser til mænd. Underbukserne skal ikke bare nedkøle nosserne og skridtet i løbet af varme sommerdage, der er faktisk en seriøse tanke med galskaben.

Foto: CoolTec

Produktet skal primært bruges til at øge fertiliteten og sædproduktionen. Studier har vist, at temperatur har en afgørende rolle på kvaliteten af mænds sædtal – og man producerer normalt flere sædceller i lidt køligere miljøer.

Skal bæres i en måned

Eftersom fertiliteten er et alvorligt problem for mange mænd, valgte CoolTec altså at designe dette produkt. For at opnå det bedste resultat skal man ifølge awesomeinventions gå rundt med underbukserne i mindst 12 timer om dagen i en hel måned. Det giver apparetet nok tid til at stabilisere testiklernes temperatur og øge deres effektivitet.

Fotokilde: CoolTec

Underbukserne er lavet i et certificeret og antibakterielt materiale til sikker brug – og man kan også tilslutte dem sin mobiltelefon for at følge sine testiklers sundhed.

Fotokilde: CoolTec

Tag nu en person, der burde købe en sådan nosse-køler! Eller del denne vigtige information videre til dine venner!