Ny forskning: Derfor er Gin & Tonic alle pollenallergikeres bedste ven til sommer

Nogle gange kan livet som pollenallergiker være meget hårdt. Jeg husker, at sidste år var ganske overkommeligt, men denne sommer virker det til at være blevet meget vanskeligere. Foråret har hvert fald været hårdt.

For os, der har det på denne måde, er det vigtigt at finde frem til de hjælpemidler på markedet, der kan hjælpe os med at undgå snotnæse og rødsprængte øjne. Men på en eller anden måde vænner man sig aldrig til det – og jeg er ofte misundelig på dem, der slet ikke bliver påvirket af pollen.

Men nu kommer der dog en meget god nyhed til alle os med pollenallergi!

Alhokol forværrer generelt problemerne for en person med pollenallergi, men nu viser det sig faktisk, at der er en meget populær drink, som selv de med snottede næser og røde øjne kan nyde til sommer. Det er skønt med en positiv nyhed efter et hårdt pollen-forår!

Shutterstock

Mange af os med denne allergi kan fornemme, at symptomerne bliver tydligere, når man har fået et par øl indenborde, men nu skriver avisen The Independent, at forskning har fundet frem til, at gin er klart det bedste alkoholalternativ, hvis man er pollenallergiker.

Mørke og gærede alkoholiske drikke indeholder histamin og sulfitter, hvilket udløser allergiske reaktioner. Men ifølge den nye undersøgelse har gin meget lave histamin-niveauer og næste ingen sulfitter.

Shutterstock

Det er selvfølgelig ikke en kur, og alkohol skal altid nydes med måde, men det betyder trods alt, at man som pollenallergiker kan nyde en gin & tonic til sommer uden at forværre symptomerne.

Det synes jeg under alle omstændigheder er en fantastisk nyhed! Det er altid skønt at få forskningens ord på, at man uden problemer kan drikke gin & tonic uden at få det værre!

Tøv ikke med at DELE den gode nyhed med alle dine allergiske eller gin & tonic-elskende venner!