Jonah har verdens største penis – her chokerer han værterne, når han viser sin penis frem på tv

Det er ikke størrelsen, det er gørelsen, er et samtaleemne, der har været diskuteret i århundreder – hvis ikke årtusinder.

Men amerikanske Jonah Falcon, 53, har dog aldrig behøvet at tænke alt for meget over, om han har en tilpas størrelse værktøj i bukserne.

For Jonahs penis er nemlig 34 centimeter i erigeret tilstand, og med den størrelse har han verdens største, naturlige penis. Men det er ikke kun guld og grønne skove at være så veludrustet.

Da Jonah var med i et tv-program, viste han sin penis frem – og fik værterne til at måbe.

Amerikaneren Jonah Falcon har en penis, der måler imponerende 24 centimeter i slap tilstand og 34,2 centimeter i erigeret tilstand.

Twitter

Dækker blot halvdelen af penis

Jonah er oprindeligt fra New York, og er blevet berømt for sin store penis. Han har optrådt i adskillige dokumentarer og tv-shows for at fortælle om, hvordan det er et leve med verdens største penis.

At have sex er alt andet end uproblematisk for Jonah. Selvom han køber de største kondomer, der findes, dækker de kun halvdelen af ​​hans tryllestang.

Jonah har heller aldrig kommet helt ind med sin penis i en kvinde – han er ganske enkelt for stor.

Viser penis på tv

Sidste år optrådte Jonah i det britiske morgenprogram This Morning, hvor han taler med oplægsholderne om sin usædvanlige hverdag.

Jonah benyttede også lejligheden til at vise værterne præcis, hvor stor hans penis er.

På sin telefon fandt Jonah et billede op og viste værterne – som blev helt målløse.

Youtube

Her kan du se hele interviewet!

Tryk nu på DEL-knappen!