Fræk tyv stjæler Toms pakke på verandaen – 40 sekunder senere får idioten som fortjent

Alt for mange har desværre utroligt svært ved at kende forskel på dit og mit.

Personligt synes jeg, at det er bedst, at politiet håndterer kriminelle. Men jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg ser, hvordan denne privatperson (nedenfor) tog en genial hævn på en tilbagevendende tyv.

Manden bag videoen, Tom Mabe, vidste, at en langfingret pakketyv havde hærget i nabolaget, og tyven havde gjort livet surt for både ham og naboerne.

Tyven valgte stjæle pakker, som pakkekurerer havde efterladt uden for døren. Derfor var Tom fast besluttet på at tage idioten på fersk gerning, og lagde en genial plan.

Tom installerede et overvågningskamera ved sit hus, hvorefter han pakkede en meget speciel pakke, som han håbede, at tyven ville stjæle.

Tikkende “lorte-bombe”

Men Tom havde dog fyldt den mystiske pakke med lort – og han havde også sørget for at tidsindstille indholdet til at eksplodere 40 sekunder efter, pakken blev samlet op.

Tjuv
Youtube

Som forventet dukkede tyven op, løb hen til verandaen, tog pakken og skyndte sig tilbage til sin bil – helt uvidende om, at han lige havde stjålet en tikkende “bombe”, der snart skulle dække hele bilens interiør med lort.

Se Toms geniale hævn i videoen nedenfor! Man kan ikke undgå at blive i godt humør, når man ser tyven paniske reaktion til sidst i videoen!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=TQmlUAIbcXA” /]

Synes du, at tyven fik som fortjent? Så del videoen med dine venner!