Nu kan du tage en tur i et “tequila-tog” med fri bar, hvor du kan drikke ubegrænsede shots i flere timer!

Min mavefornemmelse fortæller mig, at mange af os har prøvet at få et såkaldt “blackout” efter at have drukket lidt for mange tequila-shots.

Selve processen er selvfølgelig sjov, da man har festet med gode venner, men man har ikke ligefrem lyst til at drikke flere shots dagen efter.

Men nu har du mulighed for at drage ud på en helt unik festoplevelse, som med garanti kan vække din indre festtiger igen. Tequila-mærket Jose Cuervo har lanceret en ny toglinje i Mexico. Hvis du betaler for rejsen, får du fri bar – og selvfølgelig ubegrænset tequila.

Toget går mellem byerne Guadalajara og Tequila, og en enkeltrejse tager tre timer, ifølge sitet Delish.

Mundo Cuervo

Hvis man bestiller sine billetter via TravelPirates, koster de fra 111 dollars, hvilket svarer til lidt over 700 kroner. Men så får du også en helt unik og festfyldt togrejse, som du ikke kan få andre steder i verden.

https://www.instagram.com/p/BtEr-kZhfwe/?utm_source=ig_embed

Fuld fart på tequila-toget

Med togbilletten får man adgang til fri bar, ubegrænset tequila, råd fra en spiritusekspert, returbillet, en rundvisning på Jose Cuervos-destilleriet samt et mexicansk kulturshow.

Destilleriet La Rojena i Tequila har lavet tequila i over 250 år – og der kan man fået et unikt indblik i fremstillingsprocessen (samt få smagsprøver, hvis man ikke har drukket nok tequila i toget).

Shutterstock

Tilbage i toget er det fest og alkoholen, der er i fokus igen – og hvis man har planer om at tage til Mexico, virker det til at være en sjov tur, man kan tage sammen med sine venner.

https://www.instagram.com/p/BqagAT0hpdZ/?utm_source=ig_embed

Uanset hvad kan vi næsten garantere, at denne togrejse vil være langt sjovere end et hvilket som helst DSB-tog!

Tag den person, som du ville tage med på denne tequila-togtur! Eller del artiklen videre til dine tørstige venner!