Nu kan du give den perfekte chokoladegave til Valentinsdag – chokoladen er formet præcis efter dit røvhul

Uanset om du selv vælger at sætte tænderne i dem eller giver en æske choklade til andre, kan du for 300 kroner nu lave støbte chokolader af dit numsehul.

Virksomheden Edible Anus, der på dansk oversættes til “Spiselige Røvhuller”, står bag den lidt mærkelige idé.

Det skriver sitet 22 words.

Manden bag det kreative chokoladefirma er englænderen og kunstneren Magnus Irvin. Han har tidligere blandt andet lavet kager formet som berømtheders ansigter og postkort med lorte-tema. Numsehuls-chokoladen er hans seneste kreation, og det var ikke en helt smertefri proces.

”Fra numsen lige ned i ansigtet”

Magnus fik idéen til sin numsehuls-chokolade tilbage i 2006, hvor han først ville afprøve det på sig selv.

– Jeg lagde mig på ryggen med benene i vejret og hældte det i numsen, men det løb videre fra numsen lige ned i mit ansigt, siger Magnus Irvin til 22 words.

Numse-chokoladen blev først brugt til en udstilling i London. Udstillingen var lidt af et tilløbsstykke, og der mødte Magnus en hollandsk mand, og sammen besluttede de at producere anus-chokoladen, så andre kunne få glæde af den.

Gik ikke med sit eget anus

Eftersom Magnus Irvin ikke kunne bruge sit eget anus, besluttede han sig for at gå på udkig efter en “model”. En kvinde, han tilfældigt mødte på en bus, valgte at stå moden, og efterfølgende har al produceret numsehuls-chokolade haft hendes numsehul som mål.

Nu kan andre også stå model, så de også kan få lavet chokolade formet som deres anus – det koster cirka 300 kroner.

”Den perfekte gave til hele familien”

– Det her er en unik luksuschokolade, som kun laves her. Bare forstil dig farmors ansigt lyse op, når hun åbner pakken. Det er den perfekte gave til hele familien, siger Magnus Irwin til 22 words.

Her nedenfor kan du se en video fra fremstillingsprocessen.

[arve url=”https://youtu.be/fkMdHngl3fM” /]

Jeg synes ikke ligefrem, at det her er familievenligt, men det er sjovt! Tryk nu på del-knappen, så alle dine chokoladeelskende venner kan se dette!