Nu afholdes prutte-konkurrence for alle med rigtig meget tarmgas – de mest højlydte og ildelugtende prutter vinder

At prutte er helt naturligt og noget, som alle gør mellem 10-20 gange om dagen. Dog er det sjældent noget, man bør blandt andre, det er ganske enkelt uforskammet at tvinge nogen til at lugte til ens prutter.

Men hvis man er et rigtigt konkurrencemenneske, og er stolt over sine tarmgasser, kan man nu deltage i en prutte-konkurrence, hvor man bedømmes for sine evner til at prutte, skriver Ladbible.

Er du stolt over dine højlydte og ildelugtende prutter, og er du et konkurrencemenneske? Så skal du bestille en flybillet til Indien og spise en masse dårlig mad, så du kan vinde konkurrence “What The Fart”.

Pruttede højt foran familien

Manden bag den stinkende konkurrence er 48-årige Yatin Sangoi, som fik idéen under fredagshyggen med familien.

– Jeg pruttede højt, da vi sad og så en film derhjemme. De andre i min familie begyndte at grine og sagde, at hvis der var en prutte-konkurrence, ville jeg vinde den uden problemer. Så slog det mig, der er jo prutte-konkurrencer rundt om i verden, men ingen i Indien, siger Yatin til Ladbible.

ChemistryViews

Mest larmende og stinkende prutter vinder

Konkurrencen finder sted i byen Surat, og prutterne bedømmes efter hvor højlydte, lange og hvor ildelugtende de er.

– Jeg gør det her for at normalisere prutter. Før i tiden pruttede man overalt, men nu er alt så sofistikeret og folk synes, at prutter er ulækre. Men selv læger siger, at prutter er en af de vigtigste funktioner i hele vores krop, siger Yatin.

Pengepræmie

Deltagere i prutte-konkurrencen kan få fingre i en pengepræmie, der dog ikke kan finansiere en potentil rejse til Indien.

Vinderne i de forskellige katagorier kan vinde mellem 500-1500 kroner.

Yatin fortæller, at deltagere børn forberede sig til konkurrencen ved at spise radiser, bønner og kogte kartofler for at have masser af tarmgas.

Shutterstock

Kender du en, der bør stille op til en prutte-konkurrence? Eller muligvis en potentiel vinder?

Tryk nu på del-knappen, så dine venner også kan læse denne artikel!