Mød 27-årige Ntaliya – verdens stærkeste kvinde

Her på Grinebibelen synes vi, at alle mennesker har lov til at se ud, som de vil. Ingen skal mobbes eller drilles med deres ydre – og hvordan man vil forme sit udseende er selvfølgelig op til en selv.

Vi har dog tidligere skrevet om opsigtsvækkende og fascinerende personer, der er stærke nok til at turde gå deres egne veje. De er ligeglade med andres fordomme og følger deres drømme.

Det, synes vi, bør hyldes. Vi må aldrig glemme, at alle er lige meget værd, og at forskelle er med til at gøre vores verden farverig og livlig. Det er min holdning.

Så derfor præsenterer vi Nataliya Kuznetsova. Den russiske 27-årige kvinde er verdensmester i både dødvægt og bænkpres – og hele hendes livstil går ud på at forbedre sin muskuløse krop.

Alt handler om at blive stærkere og at kunne løfte tungere vægte.

Allerede som 14-årig besluttede Nataliya sig for at blive vægtløfter, skriver Ladbible.

Den russiske vægtløfter har været omtalt i medier verden over – og hun har tidligere fortalt om de fordomme, hun mødes af. Børn, der græder, når de ser hende, og al den kærlighed hun modtager fra sine mange fans verden over.

I starten af 2017 fortalte Nataliya, at hun ville forlade rampelyset og “pensionere” sig som vægtløfter, men bare halvandet år senere deltog hun i en stor konkurrence i Moskva.

Den omtalte fitness-afhængige kvinde er født i 1991, er 174 centimeter høj, og vejer lidt over 120 kilo. Hendes bænkpresrekord er cirka 170 kilo, og i dødløft løfter hun imponerende 240 kilo.

Hvad synes du om Nataliyas livsstil? Gør hun det rigtige ved at forfølge sin drøm, eller er det for tosset? Giv din mening til kende i kommentarfeltet!