Lækkersulten mand spiser hel plade chokolade – viser sig at være 12 doser afføringsmiddel

Når man er lækkersulten, kan man godt blive lidt for ivrig, når man endelig får fingre i det, man hungrer efter.

Men selvom glæden er stor, er det vigtigt at kunne beherske sig selv.

Det oplevede en lækkersulten mand for nylig, da han ved et uheld kom til at spise en hel æske afføringsmiddel i form af en plade chokolade. Han indtog 12 doser på én gang – og havde efterfølgende brug for at skifte underbukser et par gange.

Mandens kone har nu delt den sjove historie på Facebook. Han spiste den lidt specielle plade chokolade ved et uheld. En plade chokolade er som sådan ikke sjov i sig selv, men slikket var fyldt med kraftigt afføringsmiddel.

Facebook

Manden indtog intet mindre end 12 anbefalede doser afføringsmiddel på én gang.

Voldsom diarré

Abby Jimenez, fra Minnesota, skrev et meget detaljeret opslag, som hurtigt gik viralt på Facebook.

“Så i går aftes tog min mand “Ex-Lax” (et velkendt afføringsmiddel”. I morges startede lortet – bogstaveligt talt. Han fortalte mig, at diarré-niveauet var så kraftigt, at han straks indså, at der var noget galt.

Så kiggede han på pakken og indså, at der stod, at man skulle spise 1 eller 2 små stykker, ikke hele pladen”, skriver hun.

Abby ringede straks til den amerikanske Giftlinje, men det var ikke det nemmeste opkald at klare sig igennem.

“Jeg kunne ikke stoppe med at grine. Manden i den anden ende af røret troede nok, at det var for sjov. Jeg håber, at de optager deres opkald og har det sjovt med det her til et personalemøde. For bare tanken om, at jeg forsøgte at forklare, at min 39-årige mand har spist en hel plade afføringsmiddel får mig til at grine”.

”Jeg elsker jer”

Abby skriver også, at hendes mand heldigvis har det godt nu – og at han også har godkendt, at hun deler hans lidt pinlige oplevelse på Facebook.

“Jeg dør! Hvordan kan jeres liv være så komisk? Jeg elsker jer, tusind tak! Og tak din mand for at give dig tilladelse til at dele det her”, skriver en Facebook-bruger.

“Det er helt vidunderligt, at du fortæller om dette galskab”, mener en anden.

Jeg er helt enig – det er fantastisk, når folk har selvironi og er i stand til at grine ad sig selv!

Tryk på DEL-knappen for at give dine venner mulighed for at læse dette!