Kun personer med falkeblik kan se, hvad der skjuler sig på billedet – kan du?

Det er kun godt at udfordre sig selv på forskellige måder. Vi får bedre selvtillid, vi anstrenger os lidt, og vi får også lidt tiltrængt træning, uanset om det er en fysisk udfordring, eller som nedenfor lidt hjernegymnastik.

Hjernegymnastik er ikke kun godt tidsfordriv i havestolen her i ferietider, det giver også hjernen lidt motion. Man får lettere ved at koncentrere sig, og ofte føler man, at man tænker lidt klarerer efter et par hjernevridere.

Kan du se det skulte motiv?

Dagens udfordring er en optisk illusion, og det er din opgave at finde det skjulte motiv på billedet. Hvordan afhænger af flere forskellige faktoer – blandt andet dit syn, afstanden du observerer billedet fra, og hvor hurtigt hjernen er til at registrere detaljer.

Med andre ord kræver det en vis dygtighed for at klare opgaven!

Er du klar? Her kommer billedet.

Kan du se, hvad det er? Det er rigtig svært at se, og hvis du ikke ser det med det samme, så tag dig lidt tid til at nærstudere billedet.

Hvis du slet ikke kan finde det skjulte motiv, kan vi give en lille ledetråd: Det er et dyr, der skjuler sig på billedet.

Her nedenfor giver vi dig svaret.

Her er svaret

Har du fundet det skjulte dyr? Hvis ikke kommer svaret her.

Der! Det var en sød hund, der gemte sig på billedet. Den var som sagt ikke let at se, men nu hvor man ser billedet, virker det indlysende, ikke sandt?

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!