Forskernes konklusion: Kvinder er mere beskidte i sengen end mænd

Mænd må ofte lægge øre til, at de er langt mere beskidte i sengen end det modsatte køn. Men nye forskningsresultater konkluderer, at kvinder rent faktisk er dobbelt så beskidte som mænd.

For kvinder skifter nemlig sengetøj halvt så ofte som mænd, skriver britiske The Mirror.

Man har diskuteret forskelle mellem mænd og kvinder siden oldtiden, og det vil med garanti være et varmt samtaleemne, indtil vi ikke længere er at finde på jorden.

Hvad angår hygiejne, er mange nok af den overbevisning, at kvinder generelt set er langt renligere end mænd. Men nu viser et nyt studie det modsatte.

Ifølge en britisk undersøgelse, hvor 2000 kvinder og mænd mellem 18-35 blev spurgt, hvor ofte de skifter sengetøj, var resultatet forbløffende.

Mænd skifter sengetøj hver anden uge, mens kvinder stiller sig tilfredse med at skifte sengetøj én gang om måneden. Derudover viste studiets resultater også, at kvinder i overvejende grad foretrækker at sove nøgne sammenlignet med mænd.

Men det er ikke kun i sengen, at kvinder er langt mere beskidte end mænd, kvinder går også længere i deres pyjamas-tøj/nat-tøj, før det bliver vasket. Mænd vasker deres tøj efter af at have brugt det tre gange, mens kvinder venter med at vaske tøjet efter at have sovet i det i fem nætter.

Det er dog uklart, hvilke konklusioner man kan drage baseret på dette studie, men det er helt sikkert et godt modargument, hvis din veninde hævder, at mænd er mere beskidte end kvinder.

Tøv ikke med at dele disse oplysninger videre til dine beskidte venner!