Kommune er træt af offentlig toiletsex – installerer nu rædseltoiletter, der hyler og sprøjter vand

At have sex på et offentligt toilet skriger ikke ligefrem af romantik, i det mindste ikke for de fleste af os.

Men for en overraskende stor del virker det til at være helt okay at have sex på offentlige toiletter, i hvert fald i byen Porthcawl i Wales.

Toiletromantikken har nu fået byens kommune til at reagere – ved at installere nye, moderne toiletter, der skal gøre samlejet endnu mindre sensuelt, end det allerede er, skriver Wales Online.

170.000 pund svarer til cirka 1,4 millioner danske kroner. Det er summen, som kommuneforvaltningen i walesiske Porthcawl nu investerer i nye, offentlige toiletter. Årsagen? Folk har ganske enkelt for meget sex på de gamle toiletter.

Hyler og sprøjter vand

I et sidste desperat forsøgt på at få bugt med sex på offentlige toiletter investerer kommunen ny i nye, supermoderne toiletter.

Toiletterne er forsynet med vægtsensorer i gulvet. Det betyder, at når to mennesker vægt måles på toiletgulvet, reagerer toilettet på flere forskellige måder.

Besøgende sprøjtes blandt andet med vandstråler, mens der lyder en høj alarm, og toiletdøren åbnes på vid gab.

Shutterstock

Automatisk rengøring

Ifølge kommunen vil de nye toiletter gøre området sikrere, især om aftenen, hvor folk har en tendens til at have sex i dem.

Toiletterne bliver aflåst ti minutter hver nat, hvor de rengøres automatisk af sensorstyrede vandstråler.

– De nye toiletter bliver et perfekt supplement til områdets arkitektur. Vi ønsker, at Porthcawl skal være en fantastisk by at arbejde i, bo i og at besøge som turist, siger Mike Clarke fra Porthcawls byråd.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!