Kinesisk kvinde nægter at give sin dyre håndtaske til vagten – se nu når hun gør det utænkelige

De fleste af os finder det nok lidt ubehageligt at gå igennem en sikkerhedskontrol. Det sker normalt i lufthavne, eller når man går ind i velbevogtede bygninger. Mange får en følelse af at blive overvåget eller miste kontrollet.

Vi skal selvfølgelig være taknemmelige for, at der er personale til at sørge for, at vi får sikre rejser og besøg – men det er ikke alle, der tænker sådan. Eller der er hvert fald dem, der nægter at give sine ejendele til andre – selv ikke i et par sekunder.

For nylig erfarede nogle sikkerhedsmedarbejdere i den kinesiske by Dongguan, at det ikke ligefrem er alle rejsende, der er glade for at give sine ting fra sig, når de passerer en sikkerhedskontrol.

Vi er overbeviste om, at de aldrig har set noget lignede tidligere. For en kvinde nægtede ganske enkelt at skilles fra sin dyre håndtaske, og klatrede derfor op på båndet – hvorefter hun sammen med sin taske kørte gennem røntgenmaskinen.

Facebook/PearVideo

Overvågningsbilleder, der blev offentliggjort lige efter episoen, viser, at hun først lod en større taske gå gennem kontrollen uden større ståhej. Men da kvinden blev gjort opmærksom på, at hendes lidt mindre håndtaske også skulle tjekkes, nægtede hun.

Facebook/PearVideo

Både sikkerhedspersonale og andre rejsende skulle være blevet meget overraskede, da den irriterede kvinde kravlede op på båndet. Denne episode fandt sted lige efter afslutningen af det kinesiske nytår – og det er en højtid, hvor mange giver hinanden penge som gave.

Fik lov til at blive scannet

Med det i tankerne er det meget sandsynligt, at kvinden havde mange penge i sin håndtaske – og at det var derfor, at hun nægtede at slippe den ud af syne. Beslutningen om at kravle på alle fire gennem røntgenmaskine som eneste løsning på at holde øje med tasken, må næsten betragtes som både kreativ og fascinerende.

Facebook/PearVideo

Nu har flere hundredtusinder set kvindens tur gennem sikkerhedskontrollen – og klippet (nedenfor) er blevet et viralt hit.

En anden sjov detalje er, at personalet ikke forsøgte at stoppe kvinden, hvis navn ikke kendes, da hun valgte at kravle op på båndet. Da hun kom ud af maskinen, hoppede hun ned på gulvet, tog sin taske og steg på et tog.

Har du selv sjove oplevelser fra sikkerhedskontroller? Eller fandt du bare det her lidt skørt? Skriv gerne en kommentar her nedenfor eller del artiklen med dine venner!