Jens finder seddel med 4 forbudte ord, så banker mormor på døren og fryser til is

Børn er fantastiske! Hvilket følgende historie er et helt vidunderligt bevis på! Jeg fandt den på nettet tidligere i dag, og jeg følte straks en inderlig trang til at dele den med jeg.

Jeg grinte højt og længe, men vil dog gerne advare dog mod, at vitsen er af en lidt frækkere karakter! Men den er som skabt til jer med en grov humor. Men hvis den på en eller anden måde får dig til at føle dig krænket, så husk på, at det bare er en lille sjov og fiktiv historie!

Da lille Jens var hjemme at lege hos sin gode ven, fandt han pludselig en seddel bag en blomsterkrukke. Drengen havde lige lært at læse, men der var dog et par ord, som han ikke helt forstod: “Knalde, pik, onani og bordel”.

Jens løb hjem og spurgte sin mor, hvad de mystiske ord betød. Hun tænkte fortvivlet, men fandt relativt hurtigt på en forklaring.

– Jo, ser du, lille Jens. Knalde = handle. Pik = krog. Onani = vaske op. Bordel = hjem, forklarede moren med en bævrende, nervøs stemme.

Drengen åbnede døren

Hun tænkte, at det var alt for tidligt for drengen at lære, hvad ordene egentlig betød, og kastede den forfærdelige seddel ud og håbede på, sønnen snart ville glemme det hele.

Men senere samme eftermiddag ringede det på døren og Jens åbnede. Det var hans morfar og morfar.

Drengen bød dem høfligt velkommen ind:

– Velkommen til vores fine bordel! Hæng jeres jakker på vores nye pikke. Men I er nok nødt til at vente lidt med at få serveret kaffe, for mor er ude at knalde – og far onanerer i køkkenet…

Jeg fik mig et godt grin af sidste sætning, tryk på del-knappen hvis du gjorde det samme! Så spreder du også lidt ekstra glæde i dag!