Hvordan knytter du nævnen? Svaret kan sige noget interessant om din personlighed

Siden oldtiden har menneskeheden forsøgt at drage konklusioner baseret på vores ydre attributter. Fra at spå hænder, hvor linjerne i ens håndflader angiveligt kunne forudsige ens fremtid til nutidens forskellige personlighedstests, man kan tage på nettet.

Selvom man selvfølgelig skal tage denne type personlighedstests med et gran salt, kan de stadig være meget sjove. Derudover plejer de også at passe ganske godt.

Denne personlighedstest nedenfor handler om, hvordan man knytter sin hånd, og hvilken person man er.

Så knyt din ene hånd og se, om det passer til din personlighedstype.

Næve 1

Knytter du næven på denne måde? I så fald er du dreven og beskyttende. Du er den naturlige leder, og giver dig altid 110 procent for at nå dine mål – uanset hvad det måtte være.

Personer, der knytter hånden på denne måde, sørger altid for at tage sig af sine venner og familie, og udgør en stor tryghed for alle, som betyder noget for dem.

Næve 2

Hvis du knytter hånden på denne måde, er du en udadvendt person med stor selvtillid. Ærlighed er ekstremt vigtigt for dig, og du viser altid, hvad du føler. Du tror på det, du gør, og har høje mål og drømme, som du arbejder hårdt for at realisere. Samtidig er du meget taknemmelig for det, du faktisk har.

Din ærlighed kan være en byrde, da dine omgivelser værdsætter den, men kan også virke skræmmende for nogle. Men du har intet at skjule, og går altid direkte til sagen, uanset hvad.

Næve 3

Knytter du næven med tommelfingeren inde i hånden? Så er du en venlig og rolig sjæl. Du er følsom og meget forsigtig med, hvem der kommer tæt ind på livet af dig. I sociale sammenhænge holder du forholdsvis lav profil.

Men dine nære venner og familie ved, at du er sjov, som ikke har noget imod at være festens midtpunkt i et selskab, hvor du føler dig tryg. Du har få men meget nære venner, som du går gennem ild og vand for.

Hvilken næve er du – og hvor godt passer det med din personlighed? Tryk nu på DEL-knappen for at se, hvad dine venner får!