Hund sidder roligt i bilen da ejeren spiller hendes yndlingssang, men hold nu øje med hundens ører

Vi har alle vores yndlingsartister, sange vi ikke kan leve uden eller albums, der aldrig bliver gamle. Musik har en unik evne til at få en i godt humør, når man har haft en dårlig dag.

Hvis man tror, at dette kun gør sig gældende for mennesker, så tager man dog fejl. For selv dyr kan lære at værdsætte god musik – og nogle har også talent nok til at kunne rokke i takt til melodien!

Jeg kan lytte til Bruce Springsteen og Kim Larsen uanset mit humør, og også selvom jeg har hørt deres plader utallige gange. Det er ganske enkelt mine favoritkunstnere, og jeg har været til flere koncerter med begge. Men når det er sagt, finder jeg dog stor forståelse for, at man sagtens kan være stor fan af andre kunstnere.

De fleste af os kan dog nok blive enige om, at musik er noget helt fantastisk, som det er svært at få for meget af. Det kan virkelig give en glæde og harmoni i livet – selv når alt ikke kører på skinner.

Sød hund

Det er der selvfølgelig også dyr, der mener. Vores lodne venner er nogle gange klogere, end vi tror. Det er den søde schæfer, Jaxson Rose, et meget godt eksempel på, og nu har hun fået hele 12 millioner af hjerter til at smelte på Youtube med sit talent!

For da ejeren spiller hundens yndlingssang “Low” med Flo-Rida i bilen, går der ikke mange sekunder, før hun begynder at rokke i takt til musikken. Hold ekstra godt øje med de store ører! Så pokkers charmerende! Jeg kan ganske enkelt ikke lade være med at smile!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=vTe4Vy8Y0_w” /]

Tøv ikke med at dele videoen, hvis den fik dig til at trække på smilebåndet!