Hund løber ud i køkkenet da far lokker med godbid, men babyens reaktion får mig til at grine højt

Et barns latter er noget af det mest livsbekræftende i verden. Derudover er det nemt at komme i godt humør, når en anden person er glad eller begejstret over noget.

Det samme gør sig gældende for dyr. For eksempel har hunde en utrolig evne til at blive smittet af menneskers lykke og selv være glædespredere.

Hvilket klippet nedenfor er et vidunderligt bevis på!

Når kæledyr og børn vokser op sammen, så danner de ofte stærke venskabsbånd. Mange gange bliver de bedste venner og følger hinanden gennem livet. Det kan være utroligt hjertevarmende at se, hvordan de viser deres kærlighed til hinanden.

Familien bag klippet nedenfor bemærkede for nylig, at deres hund elsker popcorn. Lidt underligt, men det er altså tilfældet. Hunde er jo ikke ligefrem kendt for at være kræsne – og popcorn er en lækker snack, så hvorfor ikke?

Fandt kameraet

Men deres lille pige havde ikke set hunden spise popcorn før, så da hun sad på gulvet og faren begyndte at made vovsen med yndlingssnacken, reagerede datteren på en måde, som fik dem til at finde kameraet med det samme.

Jeg vil ikke afsløre for meget, men det hele er utroligt nuttet og hjertevarmende. Derudover er det næsten umuligt at lade være med at grine af den lille piges grin!

[arve url=”https://youtu.be/8NYyIdvl-zk” /]

Gør dine venner en tjeneste og DEL, hvis du fik et smil på læben!