Her er den nye "øl-mikro" - der gør bajeren iskold på få sekunder

Her er den nye “øl-mikro” – der gør bajeren iskold på få sekunder

De fleste af os kan nok blive enige om, at der næsten ikke er noget bedre end en iskold øl. Desværre er det ikke altid muligt, og nogle gange er man nødt til at vente flere timer på af få kølet en lunken øl. Men nu er der en “mikrobølgeovn”, der nedkøler øl – på 1 minut, skriver LadBiblehttps://www.ladbible.com/news/food-microwave-for-cooling-can-chill-beers-in-a-minute-20200108.

Vi har alle prøvet at have lyst til en øl, hvor skuffelsen dog rammer en, da den eneste øl, man kan få, er lunken. Men det problem har virksomheden Juno fundet en løsning på.

Iskold øl – på et minut

Produktet er en “mikrobølgeovn”, der fungerer omvendt, så den køler det ned, som du putter i den i stedet for at varme op, som der ellers sker i en almindelig mikro. Ifølge producentens egen hjemmeside bliver lunken øl iskold på 1 minut.

Juno

Trækker varme ud af væsken

Ligesom med en mikrobølgeovn er hemmeligheden termoelektrisk teknologi, der udtrækker varme fra væsken, hvad enten det er vin, øl eller juice. På siden kan du læse følgende:

“Vi vil skabe et produkt, der hurtigt og nemt kan afkøle drikkevarer til den ønskede temperatur. Ved hjælp af ny teknologi kan vi nu nedkøle en flaske øl på mindre end et minut”.

Juno

Juno kommer til at koste cirka 1500 kroner, hvilket er billigt i betragtning af, at man kan få en iskold øl på et minut!

Juno

Kunne du tænke dig at have sådan en derhjemme? Så tryk på DEL-knappen, så dine venner også får dette at se!