Han tager på stripklub til sit polterabend – men da stripperen vender sig om får han sit livs chok

Med et bryllup kan man forvente at tage del af flere forskellige traditioner. Man må ikke se hinanden i bryllupstøjet før bryllupsdagen. Der skal kastes ris, fanges buketter, bruden skal have “noget gammelt, noget nyt, noget lånt, noget blåt.”

Selv før brylluppet er der traditioner, og brudens samt brudgommens polterabend er nogle af dem.

En polterabend afholdes traditionelt af gommens nærmeste venner og plejer at byde på flere tossede indslag.

Men hverken brudgom eller venner havde forventet, hvad der skete under denne polterabend, skriver sitet Unilad.

Man vil helst undgå, at ens eks-koner er involveret i ens polterabend, da det bare vil ødelægge stemningen og man kan frygte, at eks-konen ville blive ked af, at man skal giftes med en ny kvinde.

Tog ham med på stripklub

Men det var præcis, hvad der skete for en uheldig, vordende brudgom. Hans venner havde planlagt en vild polterabend, hvor der blev drukket, fortalt røverhistorier og grint, som det hører sig til i løbet af “den sidste aften med slænget”.

Brudgommens venner havde også planlagt et besøg på en af byens stripklubber – men da de kom ind på klubben, tog deres aften en lidt mærkelig drejning.

Kunne ikke tro sine egne øjne

For at gøre aftenen endnu mere speciel havde vennerne betalt for en lapdance til brudgommen. Men da stripperen kom ud for at udføre den forførende, kunne brudgommen ikke tro sine egne øjne. For det viste sig nemlig, at stripperen var hans eks-kone.

– Det var det sygeste, jeg har oplevet! Hverken jeg eller mine venner vidste, at hun var begyndt at strippe. Det eneste, der ville have været mærkeligere end det, er, hvis jeg blev udtaget til Englands fodboldlandshold for at spille VM, siger brudgommen til Unilad.

Sagde ikke et ord til brudgommen

På trods af deres mildt sagt komplicerede historie udførte eks-konen sin dans – dog uden at sige et eneste ord til brudgommen.

– Det var mega hårdt, jeg troede, at jeg skulle skide i bukserne, siger brudgommen til Unilad.

Hans venner fandt dog den lille misforståelse meget underholdende, og de havde svært ved at lade være med at grine, da den pinlige brøler blev opdaget.

– De, der kendte hende fra tidligere, fandt det ekstremt sjovt, og de andre fik et chok, da de hørte, hvem hun var.