Forskning: Kvinder med store numser er klogere og sundere

Forskere har fundet frem til, at kvinder med store numser, brede hofter og lår er sundere og muligvis klogere end andre.

Hvert fald hvis man skal tro Elite Daily, ABC News og forskerholdet bag studiet fra University of Oxford and Churchill Hospital i Storbritannien.

Som sædvanligt skal man nok tage tage resultatet med et gran salt, selv om der kan være en del sandhed i påstanden.

Ifølge forskningsresultatet, som først blev præsenteret i 2010 og siden har fået stor spredning på nettet, er kvinder med store numser mindre tilbøjelige til at pådrage sig visse kroniske sygdomme.

Dette skyldes, at kvinder med store numser har lavere kolesteroltal, hvilket fører til mindre hjerteproblemer og en reduceret risiko for at få diabetes.

Forskerne ved University of Oxford mener også, at fedt, der samles længere nede på kroppen, producerer hormoner, der bedre forbrænder sukker og andre stoffer end fedt omkring bugen, der afgiver hormoner med modsatte effekt.

Kylie Jenner og hendes søskende er kendt for deres store numser

Derudover kræves det et overskud af Omega 3-fedtsyrer for at få en stor numse – hvilket har en bevislig positiv effekt på hjernens udvikling.

Desuden viser forskningsprojektet, at kvinder med bredere hofter får klogere børn. Hvilket også skyldes Omega 3-fedtsyrer, som overføres til barnet via modermælken.

Så næste gang du tænker på, om du numse er alt for stor, skal du huske på, at det bare betyder at du er klog og sund!

Tøv ikke med at DELE de gode nyheder med dine venner på Facebook!