Derfor er Gin & Tonic den perfekte drink for allergikere

15-10-2019 14:10: Vi har foretaget ændringer i artiklen for at præcisere indholdet. I en tidligere version af artiklen var der uklare oplysninger om forskning og vintersnue samt manglende link til kildehenvisning, som vi nu har præciseret.

Løbende næse, ondt i halsen og konstant nysen er ikke en dans på roser – og noget, man vil gøre næsten alt for at undgå.

Der er dog metoder til at hjælpe mod allergien, men ud over de velkendte husmortricks er der også tricks, der kan forekomme uventede. Såsom at drikke gin og tonic.


Allergi kan være virkelig forfærdelig. Alt bliver tungere, man orker intet og livet bliver lidt tristere.

Men der er en genial og uventet løsning til at kunne nyde alkohol som allergiker, skriver The Independent.

Fantastiske nyheder – hvis man kan lide GT

For hvad siger du til at drikke en lækker gin og tonic og slippe for en løbende næse?

PxHere

Sammenlignet med andre typer alkohol som whisky, cognac, rødvin og øl – som er farvede – så har gin meget lave niveauer af histamin. Det er et stof, der kan bidrage til løbende næser – primært for astmatikere.

Derfor er gin at foretrække, hvis man skal nyde lækre drinks på denne tid af året. Men man skal selvfølgelig altid drikke med måde.

Peakpx

Det er fremstillingsprocessen af gin, nærmere bestemt destillationen, som giver det lave histaminindhold. Alkoholen indeholder også meget lidt sulfit – et andet stof, der er ekstra irriterende for allergikere.

Så begynder du at føle en allergisk snue i den nærmeste fremtid? Snup en gin og tonic i stedet for andre typer alkohol, så kan det være, at det går i sig selv!

Shutterstock

Det her er fantastiske nyheder, især hvis man kan lide gin og tonic! Tryk nu på del-knappen så dine venner kan læse denne vigtige artikel!