Kvindelig turist haster på skadestuen efter vild festnat på stranden – så opdager lægerne det ufattelige

De fleste af os har nok oplevet at drikke lidt for meget efter en vild aften i byen. Især når man er udenlands, har det en tendens til at gå ekstra vildt for sig.

Men jeg er næsten overbevist om, at denne britiske kvinde slår en eller anden form for rekord for vilde byture. Historien er som sådan ikke sjov, men er værd at fortælle, da den er unik.

Efter en vild festnat på stranden i Tenerife blev den britiske kvinde nødt til at opsøge læge to dage senere. Og hvad lægerne fandt under undersøgelsen, har forbløffet alle.

Kvinden, der kommer fra England havde rejst til Tenerife for at nyde en skøn ferie i afslappende omgivelser.

Lægerne fik et chok

I løbet af ferien mødte hun en gruppe turister, der også var fra England. Sammen besluttede de at holde en vild fest på stranden torsdag i sidste uge. Til Daily Mail fortæller kvinden, at hun har “sorte huller” i sin hukommelse fra den pågældende aften.

Kvinden på billedet har intet med nyheden at gøre. Foto: PxHere

Efter den vilde festaften klagede kvinden sig over mavesmerter, og i lørdags havde hun så mange smerter, at hun valgte at tage på skadestuen. Her blev hun undersøgt af læger, som fandt noget, de aldrig havde set før.

Lokalt politi er på sagen

For lægerne fandt nemlig en skildpadde i kvindens underliv, der havde forårsaget en infektion, der var årsagen til mavesmerterne.

– Det er stadig uklart, hvordan den er endt der. Hverken vi eller kvinden ved noget om det, oplyser spansk politi.

Eftersom kvinden stadig er indlagt på hospitalet, er det endnu uklart, hvilken tilstand hun befinder sig i.

Sådan kan det gå, når man fester lidt for vildt! Tryk på del-knappen for at sprede denne vigtige advarsel videre til alle unge! Personligt sender jeg denne artikel videre til mit barnebarn!