Forskerne sætter skjult kamera op i skoven - så stiller bjørnen sig på bagben og tager hele nettet med storm

Forskerne sætter skjult kamera op i skoven – så stiller bjørnen sig på bagben og tager hele nettet med storm

Vilde dyr er virkelig fascinerende – det kan de fleste af os nok blive enige om.

Jeg synes, at det er helt fantastisk, at de får lov til at leve frit i naturen uden påvirkning fra mennesker – og det er virkelig der, de hører hjemme. Ikke i zoologiske haver.

Men hvad gør dyr, når ingen ser dem? Det fandt en gruppe forskere ud af, da de for et stykke tid siden satte skjulte kameraer op i en canadisk skov, da de gerne ville lære noget om bjørnenes liv.

Og det, de forevigede på film, er helt vidunderligt!

 TV-kanalen BBC står bag videoen, der nu har fået over 2 millioner visninger på Youtube. Videnskabsmænd har sat vildtlivskameraer ud i naturen, så dyrene ikke bliver forstyrret. Man vil ganske enkelt bare se, hvad bjørnene laver, når der ikke er mennesker i nærheden.

Kan ikke lade være med at grine

Det viser sig faktisk, at de har det rigtig sjovt. Eller det ser hvert fald sådan ud. Se store bamser klø ryggen mod træstammer, rulle rundt og nyde, hvad naturen har at tilbyde. Jeg kan virkelig sætte mig i deres sted, for det er umådeligt irriterende, når det kløer et sværtfremkommeligt sted!

Youtube/BBC

Eftersom videoen er så sjov og sød, har de lagt musik på efterfølgende, der basser til bjørnenes aktiviteter. Jeg kan faktisk ikke lade være med at grine, når man ser bjørnene gøre brug af naturens ressourcer – og virkelig nyder livet!

Youtube/BBC

Helt vidunderligt! Se selv i videoen nedenfor!

Tøv ikke med at trykke på DEL, så dine venner også kan se videoen med disse herlige bamser!