Forskernes konklusion: Kvinder med store numser er både klogere og sundere

Forskere har fundet frem til, at kvinder med store numser, brede hofter og lår er sundere og muligvis klogere end gennemsnittet.

Hvert fald hvis man skal tro Elite Daily, ABC News og forskerholdet bag studiet fra University of Oxford and Churchill Hospital i Storbritannien.

Som sædvanligt skal man nok tage tage resultatet med et gran salt, selv om der kan være en del sandhed i påstanden. Forskerne understreger dog, at man ikke skal stræbe efter at være overvægtig.

Ifølge forskningsresultatet, som først blev præsenteret i 2010 og siden har fået stor spredning på nettet, er kvinder med store numser mindre tilbøjelige til at pådrage sig bestemte kroniske sygdomme.

Dette skyldes, at kvinder med store numser har lavere kolesteroltal, hvilket fører til mindre hjerteproblemer og en reduceret risiko for at få diabetes.

Overskud af Omega 3

Forskerne ved University of Oxford mener også, at fedt, der samles længere nede på kroppen, producerer hormoner, der bedre forbrænder sukker og andre stoffer end fedt omkring bugen, der afgiver hormoner med modsatte effekt.

Shutterstock

Derudover kræves det et overskud af Omega 3-fedtsyrer for at få en stor numse – hvilket har en bevislig positiv effekt på hjernens udvikling.

Desuden viser forskningsprojektet, at kvinder med bredere hofter får klogere børn. Hvilket også skyldes Omega 3-fedtsyrer, som overføres til barnet via modermælken.

Så næste gang du tænker på, om du numse er alt for stor, skal du huske på, at det bare betyder at du er klog og sund!

Jeg synes, at det her er fantastiske nyheder! Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis du er enig, så kan vi hjælpe hinanden med at sprede disse oplysninger videre!