Forskerne konkluderer: Personer, der kan lide gin og tonic, er mere sexede end alle andre

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til mad og drikke. Helt personligt elsker jeg en kold gin og tonic, mens min kone foretrækker et godt glas rødvin. Det er der som sådan intet underligt over!

Men kan det også være meget interessant at teste nye smage, sorter og varianter, for det kan godt blive lidt trist i længden, hvis man udelukkendende vælger samme madret eller drik.

Men var du klar over, at det, vi bedst kan lide, faktisk kan sige noget om os som person? Helt personligt var jeg ikke klar over det, men nu har forskning konstateret, at de personer, der elsker at drikke gin, generelt er mere sexede!

Ved nærmere eftertanke virker det dog indlysende…

I årenes løb har vi flere gange læst om, hvordan forskellige drikkevarer påvirker kroppen. At man bliver ekstra glad og fornøjelig af alkohol er selvfølgelig ikke en nyhed, men nu viser det sig faktisk, at det, vi foretrækker at have i glasset, også kan afsløre noget om os som personer.

Øl-elskere foretrækker at slappe af

I et studie har en gruppe forskere fra Bangor University och King’s College London undersøgt 30.000 personer i aldersgruppen 18-34 år. Deltagerne kommer fra 21 forskellige lande, og i undersøgelsen har de svaret på spørgsmål om drikkevaner, tanker og følelser.

Efterfølgende har forskerne analyseret svarene, hvorefter de har været i stand til at analysere sig frem til forskellige personlighedstræk baseret på, hvad personerne foretrækker at drikke. Nogle af de mest tydelige eksempler var, at gin-elskere har en tendens til at være mere sexede – og endda lidt mere aggressive end gennemsnittet, skriver Unilad.

Wikimedia Commons

Studiet viste ligeledes, at de personer, der foretrækker øl og vin, generelt har en tendens til at slappe mere af og at være livsnydere.

“At finde ud af, hvordan alkohol påvirker os på forskellige måder, er vigtigt for at kunne konkludere noget om, hvordan folks følelser har en betydning for deres valg af drikkevarer – og hvordan de adskiller sig fra person til person”, skriver forskerne i MBJ Open Journal.

PxHere

Eftersom jeg har en forkærlighed for gin og tonic, så synes jeg, at det her var en fantastisk nyhed! For der er jo dage, hvor man ikke altid er tilfreds med sit eget spejlbillede – men når det sker næste gang, vil jeg forsøge at tænke på dette studie, som altså slår fast, at jeg er meget sexet.

Drik med måde

Man skal selvfølgelig tage denne form for forskning med et gran salt, og det er selvfølgelig ikke eksakt videnskab. Men jeg fandt det trods alt meget interessant, at man kan drage sådanne konklusioner på noget så simpelt, som hvad man foretrækker at drikke.

Pexels

Så næste gang jeg bestiller en drink, er der ingen tvivl om, hvad jeg skal have i glasset – en klassisk G&T!

Her til sidst er det også vigtigt at påpege, at forskerne bag studiet understreger vigtigheden af at drikke med måde – hvilket man altid skal have i tankerne!

Så alle os, der kan lide gin og tonic, er altså mere sexede end gennemsnittet! Tryk nu på del-knappen for at sprede den gode nyhed videre!