Forskere: At drikke sin kaffe sort kan være et tegn på, at du er psykopat

Vi kan alle lide at spise og drikke forskellige ting. Visse af os elsker søde sager, mens andre foretrækker noget mere syrligt.

Men de fleste af os tænker ikke over, at det, vi spiser, kan afsløre noget om vores personlighed.

Men ifølge et nyt studie kan man drage visse konklusioner om ens personlighed, afhængigt af hvad du kan lide at drikke og spise.

Studiet viser f.eks. at personer, der drikker kaffen sort, er mere tilbøjelige til at være psykopater, skriver britiske The Mirror.

Foretrækker du at drikke din kaffe sort uden hverken mælk eller fløde? Så kan du meget vel være psykopat, ifølge et nyt studie fra universitetet i Innsbruck, Østrig.

“Ondsindede og sadistiske træk”

Studiet omfattede 1.000 personer af samme køn. I studiet skulle deltagerne rangordne forskellige mad- og drikkevarer på en skala fra 1 til 6, alt efter hvor godt de kunne lide dem.

Herefter gennemgik deltagerne en personlighedstest. Resultatet viste, at de, der foretrækker sort kaffe uden sukker, mælk eller fløde, havde en mørkere personlighed.

“Resultatet viser, at de, der kan lide bitre smage, oftere har mere ondsindede og sadistiske personlighedstræk”, skriver professor Christina Sagioglou og Tobias Greitemeyer i studiet.

Fotokilde: Pixabay

Gælder alle bitre smage

I studiet påpeger forskerne også, at det ikke kun er dem, der kan lide kaffen sort, der risikerer at være psykopater.

For det gælder nemlig for alle bitre smage, såsom bitter øl og tonic-vand.

Men hvis personer foretrækker sødere og mildere smage, er de ifølge studiet meget sympatiske og forstående.

Fotokilde: Maxpixel

Så hold et opmærksomt øje med dine venner, der drikker sort kaffe og gin&tonic! Man skal selvfølgelig tage et studie som dette med et gran salt, men det er meget fascinerende at se, at det vi spiser kan afsløre noget om vores personlighed!

Tryk nu på DEL-knappen, så alle dine kaffedrikkende venner kan læse denne nyhed!