Mand forlanger skilsmisse 2 dage efter brylluppet – fordi konens bryster var for små

Når man indgår i et ægteskab med en anden person, synes jeg, at man som det mindste må have en ambition om at leve med denne person resten af livet. Det er trods alt formålet med et bryllup – at man lover hinanden evig kærlighed.

Men visse personer har dog svært ved at forholde sig til netop det.

At blive gift er en stor beslutning og noget, man forhåbentlig kun gør én gang i sit liv.

Skilsmisser sker selvfølgelig. Man kan vokse fra hinanden, eller der er andre grunde – men at holde sammen resten af livet må være grundtanken, når man beslutter at love hinanden evig kærlighed.

Forlangte skilsmisse efter brylluppet

En nygift mand i Afrika blev rasende, da han to dage efter brylluppet bemærkede, at hans nye kones bryster var mindre end forventet, og valgte derfor at forlange skilsmisse, skriver sitet AdomOnline.

Wikimedia

Flere medier har skrevet om den underlige hændelse, men der er ingen direkte tydelige kildehenvisninger, så vi kan derfor ikke være helt sikre på, at oplysningerne er korrekte.

Vi vil påpege, at vi ikke er sikre på oprigtigheden af denne nyhed, men eftersom der er tosser overalt, kan det meget vel være sandt.

Kan ikke leve med små bryster

Men tilbage til historien. Før opdagelsen havde kvinden gjort sine bryster ‘større’ med indlæg i BH’en i form af små puder. De gav indtrykket af, at hun havde større bryster, men da hun smed tøjet, kunne manden konstatere, at brysterne var markant mindre end forventet.

Konen skulle senere have bekræftet detaljerne om skilsmissen, men har hævdet, at hun ikke havde fået samme forklaring.

Flickr

Manden føler sig snydt og kan ikke leve med en kvinde med små bryster.

“Hvorfor skulle jeg beholde en kone, der har snydt mig med kunstige bryster”, siger han ifølge sitet.

Den sidste idiot er åbenbart ikke født endnu – eller hvad mener du?