Familiens stinkende hævn mod fræk pakketyv

Man kan ikke undgå at blive rasende, når personer ikke kan kende forskel på dit og mit!

Det er efterhånden blevet meget populært at handle på nettet og få leveret sine produkter lige hjem til døren. Hvis man ikke er hurtig til selv at tage pakken ind, kan en tyv hurtigt være der for at stjæle ens indkøb.

Sådan var det for en amerikansk familie – som dog slog tilbage med en genial hævn!

Dette par blev virkelig irriteret, da to forskellige leveringer fra budfirmaer var blevet stjålet inden for en kort periode.

Youtube

Familiens overvågningskamera fangede samme tyv – som helt iskoldt gik hen til familiens dør for at stjæle pakken.

Fik hjælp af datteren

Eftersom det var samme gerningsmand og fremgangsmåde, var de opsatte på at tage hævn. Politiet, som ikke opfordrer folk til at tage sager i egne hænder, var hjælpeløse – og havde aldrig forventet, hvad parret ville gøre for at sætte en stopper for tyven.

Youtube

Parret valgte nemlig at få hjælp af deres lille datter, samlede en bunke lortebleer og lagde dem i en papkasse og skrev, at den var blevet sendt fra et velkendt mærke. Hurtigt så papkassen ud som noget, der blev leveret af et almindeligt budfirma.

Herefter satte de den uden for døren – og ja, tyven slog snart til igen.

Ildelugtende hævn

Parret lod pakken stå i varmen i et stykke tid, og derfor ventede der tyven en ildelugtede hævn, da han åbnede kassen i sin jagt efter et værdifuldt bytte. I stedet fik han en bunke ildelugtende lortebleer.

Youtube

“Vi besluttede os for at give tilbage, men at samtidig have det lidt sjovt med det hele”, siger den anonyme mand i videoen nedenfor.

Det her var en virkelig genial hævn, som absolut gav tyven en lærestreg for livet!

Synes du, at familien valgte at gøre det rigtige? Så tryk på DEL-knappen nedenfor!