Erik sagsøgte streaming-gigant – her er de almindelige kanaler, som fik ham til at onanere sin penis “i stykker”

At spille computerspil er i dag vokset til en milliardindustri. Man kan træne til at spille computer, og unge tjener vilde summer på at spille for forskellige hold, ligesom man kender det for eksempelvis fodbold.

Kampene, eller konkurrencerne, i computerspil bliver meget ofte sendt online på en tjeneste kaldet Twitch.tv, som i dag er vurderet til flere milliarder dollers.

Men ikke alt er guld og grønne skove. En amerikansk mand, Erik Estavillo, valgte at sagsøge streaminggiganten for 25 millioner dollars svarende til 174 millioner danske kroner, skriver Unilad.

Erik Estavillo, bosiddende i San Francisco, påstod, at streaminggiganten Twitch havde forårsaget ham personskader.

Onanerede penis i stykker

Erik fulgte 786 kvindelige computerspillere, som ofte streamer, når de spiller.

Her er Pinky Sparkles, en af ​​de mest populære.

Ifølge Erik havde pigerne så lidt tøj på, når de streamer, at Erik blev tvunget til at onanere så meget, at hans penis blev rød, irriteret og til sidst betændt.

Lidelserne tvang Erik til at tage antibiotika.

Lisa Peachy, en anden kendt streamer.

Han sagsøgte Twitch og ville have en erstatning på 25 millioner dollars, og forlagte også, at fire af de kvindelige spillere, som han fulgte på Twitch, skulle forbydes på platformen for at undgå, at hans penis skulle tage mere skade på grund af voldsom onani.

Også ondt i øjnene

Videre påstod Erik i sin stævning, at de letpåklædte piger fik ham til at sidde så længe ved computeren og onanere, at han fik røde og irriterede øjne.

Som prikken over i’et kom Erik til at ejakulere sæd på computeren under en af sine maraton-onani-sessioner, hvilket siges at have forårsaget strømafbrydelse i hele lejligheden.

Selvom retten afviste dog Eriks erstatningskrav, er det helt vildt, at man overhovedet kunne finde på at sagsøge nogen for sådan noget.