Emmas dildo satte sig fast, hvor solen ikke skinner – reaktionen fra hospitalet får tusindvis til at grine

Det er altid vigtigt at tænke på sikkerheden, når der skal hygges i soveværelset. Oftest handler det om kondomer, men det gør sig også gældende ved brug af sexlegetøj, hvilket ifølge et studie er blevet mere almindeligt.

Men andre ord er det vigtigt at kunne håndtere balancen mellem lidenskab og sund fornuft.

At det kan gå helt galt, hvis man ikke er forsigtig, lærte Emma Philips fra Wallasey i Storbritannien på den hårde måde, da hun var involveret i et uventet dildo-uheld en lørdag morgen.

Tilbage i 2016 nød Emma og hendes kæreste en lidenskabelig stund sammen, da den vibrerende dildo pludselig “gled ind og forsvandt” blandt Emmas tarme.

”Den farlige dildo”

I et meget omtalt Facebook-opslag fortæller hun selv, hvordan den lyserøde dildo forsvandt ind, hvor solen ikke skinner.

“Det var et tilfælde med en legestund med den farlige dildo lørdag morgen, som resulterede i, at jeg var nødt til at tilbringe dagen på sygehuset i Wrexham, hvor de var nødt til at operere dildoen ud fra mit tarmområde, mens den stadig vibrerede. Hvis man ikke kan gøre det en lørdag, hvornår kan man så?”, skriver Emma.

Facebook

Kvinden fortæller ligeledes til Ladbible, at hun og kæresten forsøgte flere forskellige metoder, inden de til sidst fandt det nødvendigt at køre på hospitalet.

– Han forsøgte at få den ud med håndtaget af en køkkengaffel, den kommer vi ikke til at bruge igen, men efter et stykke tid indså vi, at den var smuttet for langt op. Efter det forsøgte vi med en grilltang, men efter et par timer indså vi, at vi var nødt til at køre på hospitalet. På det tidspunkt var vi begge meget chokerede, siger hun.

Vibrerede stadig

Parret kunne heldigvis se det komiske i situationen, men eftersom de begge havde drukket alkohol, var de nødt til at foretage et ret pinligt opkald for at tilkalde en ambulance.

Mercury Press

Herefter udførte lægerne en røntgenscanning, mens dildoen stadig vibrerede inde i Emma.

Det hele sluttede med, at lægerne var nødt til at gennemføre en operation, hvor de førte et kamera ned gennem halsen og maven for at se, hvordan de herefter kunne fjerne sexlegetøjet.

Efter operationen spurgte lægerne, om Emma havde lyst til at beholde den lyserøde dildo. Hun afviste meget bestemt.

Emmas kæreste tog det hele meget roligt og grinte af dildo-uheldet.

– Han er ikke så rystet af hændelsen, han synes det er sjovt. Næste gang synes jeg, at han selv skal putte en dildo op i røven og tage en for holdet, siger Emma med et smil til Ladbible.

Det er virkelig skønt med mennesker med selvironi som Emma! Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig!