Elsker du chokolade? Her er drømmejobbet til dig: Bliv betalt for at spise chokolade

Er du helt alene på kontoret, mens alle andre nyder deres ferie? Sidder du og tænker over, hvor dejligt det ville være at arbejde med noget, du virkelig elsker?

Så er det muligvis på tide at skrive et nyt CV, især hvis du virkelig elsker chokolade.

For nu kan du nemlig søge et job, hvor du skal spise chokolade hele dagen lang – skriver svenske Aftonbladet.

At smide sig på sofaen og unde sig et stykke lækkert chokolade foren TV’et er noget, som mange ser frem til i weekenden. Men nu kan man faktisk tjene penge på at spise choklade – hvis man arbejder som professionel chokoladetester.

Krav: Skal kunne lide chokolade

Det er virksomheden Mars Wrigley, der blandt andet producerer Mars, Snickers og Maltesers, som netop nu søger et helt team af otte personer, som skal arbejde med at smage deres chokolade.

Kravet for at søge jobbet er, at du skal have gode smagsløg samt kunne lide chokolade.

Selve jobsamtalen vil gå ud på at smage forskellige chokolader og anmelde dem baseret på kriterierne salt, sødme og bitterhed.

Wikimedia

Træn smagsløgene i seks måneder

Hvis man kommer i betragtning til jobbet, skal man gennemgå en smagstræning i seks måneder, før man kan begynde at smæske sig i chokolade på heltid.

Timelønnen er cirka 85 kroner i timen, så man bliver ikke ligefrem rig på at være chokoladetester. Men på den positive side sparer man nok en del penge på chokoladeindkøb.

De otte heldige, der får jobbet, skal efter seks måneders smagstræning arbejde på Mars Wrigleys hovedkontor i Slough i England.

Vil du søge jobbet, kan du gøre det her.

Det her lyder som drømmejobbet, ikke sandt?

Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner muligheden for at søge jobbet!