Ekspertens vilde forslag før julen: Lad din partner være utro

Ekspertens vilde forslag før julen: Lad din partner være utro

Hvis man spurgte en gruppe mennesker, om utroskab var acceptabelt eller ej, ville svaret sandsynligvis være et rungende nej.

Utroskab er forbundet med at så bedrage sin partner, hvilket bare sårer og skader forholdet. Men hvad med utroskab, hvis man har fået sin partners tilladelse? Ifølge sexekspert Wednesday Martin er det netop det, man skal gøre for sin partner denne vinter, skriver LadBible.

Julen kan være stressende, og ofte er det lettere sagt end gjort at finde den perfekte julegave til sit livs udkårne. Men ifølge sexekspert Wednesday Martin er årets bedste julegave ikke en materiel ting, i stedet burde man give sin partner et “fripas til at være utro” i julegave.

“Kvindens begær aftager hurtigere”

Wednesday Martin er samlivsekspert, og har skrevet flere bøger om emnet. Ifølge hende er en aftale om at få lov til at være utro det bedste man kan gøre for forholdet.

Martin mener, at det primært er kvinder, der har brug for at være utro.

– Mange eksperter mener, at monogami er vanskeligere for kvinder end for mænd. Et studie har vist, at mænds lyst til deres kærester aftager gradvist over en syv-årig periode, mens kvindens lyst til mænd aftager efter 1-4 år, siger Martin ifølge Ladbible.

Wikipedia

Hver femte har været utro

Wednesday Martin henviser til et studie fra 2015, hvor resultatet viste, at hver tredje person havde overvejet at være utro, og at hver femte faktisk havde været sin partner utro.

Utro personer havde i de fleste tilfælde været det med en ven eller kollega, og årsagen til utroskaben var oftest, at de satte pris på den ekstra opmærksomhed, de fik, eller at de følte sig udkørt i deres nuværende parforhold.

– Det betyder jo, at rigtig mange derude kæmper i et monogamt forhold og tror, at de eneste måder enten er at forstsætte med at leve i et utilstrækkeligt forhold eller være utro og håbe på ikke at blive opdaget, siger Wednesday Martin.

Shutterstock

Hvad synes du om dette? Del artiklen med dine venner for at se, hvad de synes om utroskab!