Ekspert: Derfor skal du aldrig bruge telefonen, når du sidder på toilettet – årsagen er ubehagelig

Selvom vi ikke taler om det så ofte, er det virkelig befriende at sætte sig på toilettet og komme af med afføringen, når man virkelig skal.

Hvis du har små børn, der konstant råber på opmærksomhed, kan toiletbesøg også betyde en tiltrængt pause fra alt det hjemmelige kaos.

Og mange af os har en tendens til at bruge sin telefon under et toiletbesøg. Men det fraråder eksperter nu. skriver The Mirror.

De fleste af os er nok skyldige i at spille Candy Crush, svare på mails, SMS”er eller scrolle Facebook igennem, når vi sidder på toilettet.

Kan forårsage hæmorider

Det kan virke harmløst at bruge mobilen, når man sidder på tønden. Men ifølge Dr. Sethi, en Harvard-uddannet mave- og tarmekspert, kan det udgøre sundhedsrisici.

– Det betyder, at man sidder på toilettet længere end planlagt, hvilket kan øge belastningen af ​​endetarmen og anus, hvilket kan føre til hæmorider, forklarer Sethi i et viralt klip på TikTok.

Men sundhedsrisiciene er faktisk endnu flere.

Shutterstock

Lortepartikler

Ud over at risikere numsens helbred, bliver telefonen beskidt. Ifølge en undersøgelse har en ud af seks telefoner afføringspartikler på sig.

– Den gennemsnitlige telefon er mere beskidt end et sæde på et offentligt toilet, siger Sethi i klippet, som du kan se nedenfor.

Hvis man ikke kan leve uden at bruge sin telefon under sit toiletbesøg, er det bedst at bruge håndsprit på dine hænder og telefonen, når du er færdig.

Var du klar over dette? Tryk nu på DEL-knappen for at sprede disse vigtige oplysninger videre!