Drømmejobbet: Søger 2 personer til at passe gigantisk ø helt alene

Smukke landskaber, friske vinde og masser af plads – lokker det mere end varmt vand, storbyen og elektricitet?

Så er du med garanti den perfekte kandidat til jobbet som vicevært på øen Great Blasket uden for Irland.

Netop nu søger man to kandidater til et sommerjob, der går ud på at passe den store ø, skriver CNN.

Blasket Islands ligger ud for Kerrys kyst i det sydvestlige Irland. Størst er Great Blasket – det er en aflang ø med store højder og stejle klipper. Der er også en stor sandstrand og enorme græsarealer, skriver svenske Aftonbladet.

Søger 2 personer

Øen ligger dog et så udsat sted i Atlanterhavet, at der ikke vokser træer. Great Blasket har været ubeboet siden 1950’erne, men nu leder man efter to personer, som kan blive øens eneste beboere i sommermånederne.

Alice Hayes og Bill O’Connor står for ansættelsesprocessen. Parret bor dog på fastlandet ved siden af øen, og arrangerer bådture til Great Blasket om sommeren. De har også renoveret tre hytter på den store ø, og jobbet handler blandt andet af at stå for udlejningen af dem. Viceværterne skal også stå for at drive en lille café på øen. For ja, selvom Great Blasket er ubeboet, har øen op mod 400 besøgende om dagen i løbet af sommeren.

Intet varmt vand

Siden jobannoncen blev lagt ud i starten af 2020, har parret fået flere tusinder af ansøgninger. Men hvis man ansøger op jobbet, skal man være opmærksom på, at der venter dig en speciel ø-oplevelse. Der er ingen elektricitet på øen – med undtagelse af en lille vindmølle, der eksempelvis kan bruges til at oplade mobilen.

Der er heller intet varmt vand – der er nu selv nødt til at opvarme. Man tilbyder i stedet en utrolig udsigt, en unik ro, frisk luft og en speciel sommerferiehistorie.

Lyder det ikke bare spændende?

Shutterstock

For at søge skal man enten være et par eller to venner, som skal passe øen sammen. Jobbet starter 1. april og løber indtil oktober. Der er mad og indkvartering inkldueret i jobbet.

Hvem ville du gøre dette med? Tag den person på Facebook, så I kan gøre drømmen til virkelighed! Eller del denne utrolige nyhed videre til dine venner!