Dette sker i din krop, når du stopper med at have sex – nummer 2 er virkelig ubehagelig

Få ting her i livet er mere fantastisk end god sex. Det har man ofte med en person, man virkelig godt kan lide. Det er selvfølgelig også nemmest at opretholde et aktivt sexliv i et velfungerende forhold.

Men med tiden er der dog en tendens til, at aktiviteterne i soveværelset reduceres drastisk, men det er vigtigt at blive ved med at køre på. For det kan nemlig få negative konsekvenser, hvis man holder op med at have sex!

Der sker faktisk ting med ens krop, når man holder op med at have regelmæssig sex, så at arbejde for et godt og aktivt sexliv – det er absolut det hele værd.

Her følger en liste med 7 ting, som ifølge sitet iCreative sker, når der ikke længere slår gnister i soveværelset.

1. Flere sygdomsperioder

Når du ikke har haft sex i en længere periode, forværres dit immunforsvar. Baciller og vira spredes lettere i din krop, og du har ganske enkelt lettere ved at blive syg.

2. Dit stressniveau øges

Sex er fantastisk til at reducere stress. Regelmæssig sex reducerer mængden af hormoner i kroppen, der gør dig stresset – og du bliver i stedet mere afslappet. Derfor, når du ikke har sex, har du lettere ved at blive stresset. Det kan også forårsage irritation.

3. Du får sværere ved at blive ophidset

Ja, jeg er enig – det lyder underligt. Men faktum er, at det er sandt. Hvis du ikke “træner” regelmæssigt, bliver det for mange mennesker sværere at blive ophidset, når man endelig skal have sex. Mænd kan få erektionsproblemer, og kvinder kan få sværere ved at opnå orgasme.

Punkt 6 er vigtig at huske i et parforhold

4. Dine drømme ændres

En del mennesker oplever, at deres drømme forandres, når sexlivet ikke er på toppen. I mange tilfælde begynder man at få mærkelige drømme, og nogle kan opleve, at ens drømme bliver mere seksuelle. Nogle kan endda vågne midt om natten på grund af, at man drømmer om orgasmer.

5. Sexlysten aftager

Hvis eller når kroppen registrerer, at du har haft problemer med sexlivet på det seneste, så mindskes produktionen af de hormoner, der styrer ens sexlyst. Du får ganske enkelt mindre lyst til sex, når du ikke har haft det i en længere periode – hvor underligt det end måtte lyde. Samtidig med at den hormonelle produktion ændres, kan du også opleve forandringer i den generelle livsenergi.

6. Følelserne for din partner forandres

Når man i et forhold begynder at have mindre sex, kan den personlige kemi påvirkes. Næsten altid i en negativ retning. Du kan begynde at få ubehagelige følelser for din partner, og efter kort tid begynder andre at fremstå mere attraktive, spændende og tiltrækkende.

7. Selvværdet lider

Det kommer nok ikke som den store nyhed, men selvværdet og selvtilliden falder, hvis man ikke har et velfungerende sexliv. Det handler om at føle sig attraktiv. Hvis man ikke har sex, kan det føre til depression. På den anden side kan et aktivt sexliv virke angstdæmpende, hvilket modvirker depression.

Vær ikke genert – DEL disse vigtige oplysninger med dine venner!