Dagens frække: Landmand chokerer ung pige med skammeligt forslag – men se nu det geniale svar på tiltale!

Sjove og frække historier har altid haft en helt unik evne til at gøre mig i godt humør. Sådan har jeg faktisk haft det siden, jeg var ung. For da plejede min morfar, som var lidt af en røver, altid at fortælle mig sjove historier.

Den ene var værre end den anden! Både mormor og mor var nødt til at spidse ørerne i håb om at skåne mig fra de værste, men jeg tror faktisk, at morfar var ligeglad. Nu hvor jeg selv er blevet noget ældre, kan jeg sagtens forstå, hvorfor den gamle syntes det var så sjovt at fortælle røverhistorier.

For at få andre til at grine er jo noget af det bedste i verden! Netop derfor følte jeg en inderlig trang til at dele denne frække historie med jer, for jeg syntes faktisk, at den var meget sjov!

Dagens frække

Det var landmanden Jensen, der havde fået en ny ung pige i huset, og for at byde hende velkommen valgte han at vise hende rundt i byen.

Han bad stalddrengen om at spænde hesten for vognen, hvorefter de kørte ind til byen. Nu var lokalområdet meget stort, så det tog dem næsten hele dagen at se området.

Men pludselig begyndte regn og torden fra en ellers skyfri himmel.

Landmanden og den unge pige kunne ikke gøre så meget ved den situation, og derfor besluttede de at søge ly under vognen, mens de ventede på, at den kraftige regn skulle aftage.

Finder manddommen frem

Efter at have været under vognen et par timer begyndte Jensen, der ikke var vant til at være i selskab med en så smuk kvinde, pludselig at få uvante følelser i kroppen.

Efter lidt tid tog han pludselig sin manddom frem, viste den stolt til den unge pige og sagde:

– Kan du se den her? Den kan skabe liv.

Pigen stirrede på manddommen og sagde:

– Det lyder godt. Så stik den ind i hestens røv, så kan vi køre hjem…

Jeg syntes, at denne frække vits var rigtig god! Er du enig? Så del den med dine venner for at give dem noget at grine af i dag!