Coronaudbrud stopper pensionisternes solferie – genskaber nu luksusrejse i eget hjem

Det verdensomspændende udbrud af coronavirus har fået vidtrækkende konsekvenser i mange lande.

I store dele af verden forsøger man nu vidt muligt at holde alle indendøre. I Australien får man eksempelvis bøder, hvis man bryder anbefalingen om at isolere sig i sit eget hjem.

Et australsk par, Dave og Norma, der skulle fejre deres deres 53. bryllupsdag med et luksuskrydstogt, måtte se deres fejring aflyst på grund af virusudbruddet.

Men i stedet for at blive nedtrykt valgte de at fejre deres store dag så godt som de nu kunne, skriver Ladbible.

Når man har været gift i flere år, kan det være svært konstant at finde nye, kreative møder at fejre sin bryllupsdag på.

Dave og Norma er et australsk par fra Melbourne, der ville fejre deres 53-års bryllupsdag med et luksuskrydstogt på Stillehavet. Men efter de seneste ugers udvikling af coronovirussen blev krydstogtet aflyst.

Ligesom i Danmark skal man i Australien isolere sig i hjemmet så vidt muligt, hvilket begrænsede parrets muligheder for en stor fejring.

Men ægteparret besluttede dog at fejre deres store dag så godt de kunne derhjemme.

Krydstogt i stuen

I stedet for et luksuskrydstogt tog de badekåber på, hældte et glas vin op og tændte for et billede af blåt havvand på deres tv.

Facebook

Med lidt fantasi er det næste lige så godt som den rigtige vare!

Facebook

Parrets datter, Jane, filmede selvfølgelige sine forældres skøre påfund.

Vi grinede godt, da jeg filmede dem, siger Jane til Ladbible.

Det gælder om at få det bedste ud af situationen, selvom coronaviruskrisen ikke ligefrem er en dans på roser. Sørg for at følge myndighedernes anbefalinger, på den måde kan vi alle hjælpe med at begrænse smitten!