Brugt kæmpe-dildo solgt for 24.000 kroner – skabte fuldstændig kaos på auktionen

Vi sætter alle pris på forskellige ting her i livet. Nogle vælger at bruge penge på oplevelser, mens andre foretrækker at investere deres sparepenge på mere materielle ting. Men fælles for de fleste er nok, at man forsøger at opnå en form for nydelse.

Jeg kender mange, der vælger at bruge deres penge på fine restauranter, hvor hovedretter mange gange koster lige så meget som en flybillet til Spanien.

Personligt synes jeg, at det er lidt skørt at bruge så mange penge på mad, men som sagt er vi alle forskellige. Hvilket er meget heldigt!

Alle har også forskellige tanker om den optimale oplevelse – og man kan bruge sine surt optjente penge på mange forskellige måder. Mens nogle elsker at rejse eller spa-ophold, vælger andre at fokusere på mere materielle ting som både, biler eller ure.

Eksklusiv auktion

Noget af det absolut skøreste – og muligvis også det sjoveste – som jeg har hørt, at nogen valgte at bruge mange penge på for at forsøde tilværelsen, stammer fra en historie fra Irland.

På en eksklusiv auktion blev der solgt et sexlegetøj, nærmere bestemt en kæmpe-dildo fra 1840. Dildoen er altså næsten 180 år gammel og blev givet som gave af en højtstående mand til sin kone.

Dildoen menes at være fra Kina og blev en stor succes på auktionen, hvor man modtog over 100 bud fra 40 forskellige lande. Efter endt auktion blev den solgt til en rig amerikansk samler, der vandt en lang og intens budgivning mod et erotisk museum fra Los Angeles.

Foto: The Irish Times

Rigmanden endte med at betale 3.200 euro for den brugte dildo, hvilket svarer til cirka 24.000 danske kroner .

En brugt bil

Hvad samleren skal bruge den 180-årige dildo til, vil jeg ikke spekulere videre i, men jeg synes kun, at det er herligt, at vi vælger at prioritere vores penge forskelligt.

Bare som eksempel: For 24.000 kroner kan man få en drømmeferie eller købe en fin brugt bil.

Kender du nogen, der burde forsøge at købe dildoen? Tøv ikke med at dele artiklen for at byde dine venner på et godt grin!