Brudeparrets raseri: Sagsøger fotografen David efter hundredvis af erotiske billeder

Ens bryllupsdag er en af de vigtigste dage i livet. Man har inviteret familie og venner for at deltage i den store begivenhed, hvor man skal erklære sin evige kærlighed og troskab i sit livs store kærlighed. Derfor skal det hele selvfølgelig også være perfekt.

Men mange elementer skal kontrolleres, så dagen går op i en højere enhed. Det er ikke ualmindeligt, at man har brudepiger, præster, nogle gange køkkenpersonale og andet personale, der skal sørge for at give brudeparret en uforglemmelig dag.

Det er selvfølgelig sjældent, at alt forløber som planlagt, men så længe ikke alt for store katastrofer opstår, så kan man vel godt være ganske tilfreds.

Steph og Paul Urwin havde ansat en professionel fotograf før deres bryllup. Det er der mange, der gør, men de blev allerede irriteret på ham, da han ankom meget senere end aftalt.

I løbet af deres specielle dag kunne de følge ham, mens han tog masser af billeder under ceremonien og den efterfølgende fest. De glædede sig selvfølgelig til at modtage de mange billeder, så de kunne se dem.

Mercury Press

Det var selvfølgelig planen – at få uforglemmelige minder i form af fantastiske billeder. Derfor glædede brudeparret sig også meget til at se det færdige resultat, da brylluppet var vel overstået.

Billeder af private kropsdele

Men glæden forvandlede sig hurtigt til foragt, da slutproduktet landede i postkassen.

Parret fik tilsendt en CD med 1.636 billeder – og en del af dem viste sig at være mere eller mindre chokerende.

Mere end en tredjedel af billederne var uskarpe, og mange af billederne havde fokus på specifikke gæsters mere private dele.

 

Mercury Press

Steph fortæller til Ladbible:

– Der var flere billeder af 2 af brudepigerne end noget andet. Han tog billeder af den enes bryster og numse. Jeg er klar over, at billeder kan fortolkes på forskellige måder, men hele 3 billeder af nogens røv er ikke en uskyldig fejl, siger hun.

– Derudover var mange af billederne også helt skæve og ville se helt forkert ud i en ramme på væggen.

Hvis man nu skal være pervers og tage smugbilleder af andres mere private kropsdele, så er det selvfølgelig aldrig i nærheden af at være acceptabelt. Den opførsel kan aldrig accepteres. Men hvis man nu allerede har gjort det – sender man så materialet til sin kunde?

Mercury Press

Fotografen, David Kilcourse, tog sammenlagt over 100 billeder af brudepigerne – og kun 11 af brudgommen Paul.

Sagsøgte fotografen

Man bliver selvfølgelig vred, når en betalt “professionel fotograf” ikke udfører sit arbejde ved ens bryllup, men parret blev også irriterede, da de var blevet lovet en fin redigering, 2 udskrevne større billeder samt et fotoalbum.

Parret blev faktisk så vrede, at de valgte at sagsøge fotografen – og vandt.

– Han har forårsaget så meget smerte i mit hjerte – og jeg har tænkt mig at gøre hvad som helst for at undgå, at han ikke skal opføre sig på denne måde mod et andet par, siger Steph.

Mercury Press

Ved domstolsbeslutning blev David tvunget til at betale 601 pund, lidt over 5.000 kroner, til det skuffede par. Fotografen mener, at det dårlige vejr var den primære årsag til billedernes dårlige kvalitet – og han sagde også, at han ikke længere markedsfører sig som bryllupsfotograf.

– Nu har de ruineret mig, sagde han efter dommen.

Desværre for parret kan ingen penge i verden forbedre de dårlige billeder og den skuffelse, de føler efter ikke at have fået billedmæssige minder fra deres store dag. For deres skyld kan man kun håbe, at nogle af gæsterne tog gode billeder med deres mobiltelefoner.

Her er et andet bryllup, hvor det af en helt anden grund gik helt galt! Lyt til lyden, der pludselig begynder at spille i højttalerne under vielsen!

[arve url=”https://youtu.be/TsIXPQ87OiE” /]

Mange har skrækhistorier fra deres egne bryllupper eller sjove historier, om hvordan det gik til festen eller vielsen. Har du en sjov historie, du gerne vil dele? Så del dem med os i kommentarfeltet!